با معرفی وزرا کم کم فهرست حاضران در تیم اقتصادی کابینه مشخص شده است. حالا نمایندگان مجلس حاضر میشوند تا تکلیف کابینه پیشنهادی را مشخص کنند.
به گزارش خبرآنلاین، پیش از این مسعود پزشکیان، با انتصاب سید حمید پورمحمدی به عنوان رییس سازمان برنامه و بودجه و همچنین علی طیب نیا به عنوان مشاور عالی، نشان داد که قرار است در سالیان پیش رو از چه کسانی کمک بگیرد. گفته میشود احتمال ابقای فرزین در سمت ریاست کلی بانک مرکزی وجود دارد.
عبدالناصر همتی، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، مهمترین چهرهی منتقد دولت سیزده است که پس از شکست در انتخابات ریاست جمهوری تلاش کرد واکنشهایی آنی و فوری را به آمارهای اعلامی دولت سیزدهم نشان دهد. او از فضای صفحات مجازی خود و تالارهای گفتگو در کلابهاوس و ... بهره میبرد.
همتی در سال ۱۳۳۶ در کبودرآهنگ به دنیا آمد. وی دانشآموخته دکترای اقتصاد از دانشگاه تهران است و فعالیت خود را از سال ۱۳۵۹ در سازمان صدا و سیما آغاز کرده و تا ۱۳۶۸ به عنوان مدیرکل خبر فعالیت نمود و از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ معاون سیاسی سازمان صدا و سیما بود. او همچنین سابقه ریاست کلی بانک مرکزی و ریاست بر بیمه مرکزی و مدیرعاملی بانک ملی را در کارنامه دارد.
او در شرایطی راهی وزارت امور اقتصادی و دارایی میشود که اقتصاد ایران با بحرانهایی بسیار جدی روبروست. همچنان نرخ تورم در ایران بالاست و بودجه کشور از ناترازی جدی رنج میبرد.
سید محمد اتابک، گزینه پیشنهادی وزارت صمت، پیش از این معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان بوده است . او که سابقه مدیریت در صنایع سیمان و فولاد و ... را در کارنامه کاری خود دارد، از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۴۰۰ عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران بوده است.
اتابک در سال ۱۳۳۷ متولد شد. او کارشناس ارشد مهندسی عمران از دانشگاه میشیگان آمریکا است. او ازسال ۱۳۸۲ تا ۱۳۹۰ مدیرعامل سیمان تهران بود. در کارنامه کاری او نائبرییسی شرکت سیمان تهران، مدیرعاملی و نایب رییسی هیات مدیره شرکت اکباتان، عضویت و ریاست هیات مدیره شرکتهای مختلف از جمله سرمایهگذاری بانک مسکن، شرکت صدرا و چندین شرکت تولیدی دیگر به چشم میخورد.
او همچنین دارای سوابقی چون رئیس هیأت مدیره انجمن سیمان ، رئیس هیأت مدیره سیمان تهران، عضو شورای مشورتی وزارت صنایع و مجلس و... است.
محسن پاکنژاد، گزینه پیشنهادی وزارت نفت، متولد سال ۱۳۴۵ سابقه حضوری طولانی مدت در وزارت نفت را دارد . او در سال اواسط دهه هفتاد به عنوان مشاور وزیر نفت و رئیس ستاد نظارت بر سوخترسانی وزارت نفت حکم گرفت اما در دو سالهی ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۹ مدیر طرح توسعه میادین گازی بود و در سال ۱۳۷۹ بهعنوان مدیرکل نظارت بر صادرات مواد نفتی و بازرسی فنی وزارت نفت منصوب شد. وی از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۶ با حفظ سمت، در جایگاه عضو اصلی هیئت مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز فعالیت مینمود.
او در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ مدیر برنامهریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران بود. وی در سال ۱۳۸۶ به عنوان معاون مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران منصوب شد و تا ۱۳۹۲ در این جایگاه فعالیت کرد. با آغازد دولت یازدهم وی بار دیگر به ستاد وزارت نفت بازگشت و حدود یک سال به عنوان مدیرکل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی وزارت نفت فعالیت کرد. پاکنژاد به مدت دو سال یعنی از سال 1393 تا ۱۳۹۵ به عنوان مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت بازرگانی نفت ایران (بهاختصار شرکت نیکو) فعالیت کرد.
فرزانه صادق مالواجرد به عنوان وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی از سوی مسعود پزشکیان رئیس جمهوری دولت چهاردهم برای رای اعتماد به مجلس معرفی شد. آخرین سمت شغلی تنها زن حاضر در فهرست ارسالی پزشکیان ، مدیرعاملی سازمان اموال و املاک کوثر متعلق به بنیاد شهید در دوران تصدی قاضیزاده هاشمی، کاندیدای حاضر در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم بوده است.
در صورت کسب رای اعتماد، غلامرضا نوری قزلجه بهارستان را به مقصد پاستور ترک خواهد کرد. نوری قزلجه دارای مدرک کارشناسی مهندسی کشاورزی-دامپروری، کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی و دانشجوی دکترای سیاست و توسعه کشاورزی است. او از دهه هفتاد در استخدام وزارت جهاد کشاورزی است و در دوره ای نیز به عنوان قائم مقام و مشاور وزیر در وزارت جهاد کشاورزی مشغول به خدمت بود.