شناسهٔ خبر: 6811510 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

عیادت وزیر وزیر ورزش و جوانان از بیت الله عباسپور قهرمان بدنسازی

وزیر ورزش و جوانان با حضور در بیمارستان آتیه از بیت الله عباسپور قهرمان پرورش اندام ایران و جهان عیادت کرد.

صاحب‌خبر -

وزیر ورزش و جوانان با حضور در بیمارستان آتیه از بیت الله عباسپور قهرمان پرورش اندام ایران و جهان عیادت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزی به همراه شعبانی بهار معاون ورزش همگانی 12 مرداد ماه ضمن عیادت از بیت الله عباسپور در جریان روند مداوای وی قرار گرفت.
وزیر ورزش و جوانان در جریان این دیدار ضمن آرزوی بهبودی برای این ورزشکار کشورمان با پزشک معالج بیت الله عباسپور گفت و گو کرد‌.
پزشکان معالج این ورزشکار کشورمان نیزدر خصوص بیماری عباسپور توضیحاتی را ارائه کردند.
محمود گودرزی همچنین از پزشکان معالج وی خواست تا هر آنچه برای بهبودی این قهرمان کشورمان مورد نیاز است فراهم کنند.
او همچنین در گفت و گویی با ناصر پورعلیفرد رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی خواست تا روند درمانی بیت الله عباسپور را تا بهبودی کامل پیگیری کنند.