شناسهٔ خبر: 68089648 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

پرشکیان: دلمان می خواهد از همه دولت ها در هیات وزیران حضور داشته باشند

رئیس جمهور گفت: دلمان می خواهد از همه دولت ها در هیات وزیران حضور داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، مسعود پزشکیان عصر چهارشنبه در نشست صمیمی با خبرنگاران که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: این ما هستیم که باید کاری کنیم مرجع شویم، مرجعیت هم با اعتماد شکل می‌گیرد. اگر چند بار از ما حرف‌های نادرست بشنوند، دیگر کسی ما را قبول نخواهد داشت. 

وی افزود: گاهی خبری را می‌سازیم، آن را نقل می‌کنیم و بعد هم طرف را محکوم می‌کنیم. 

وی تاکید کرد: در این مدتی که تلاش می‌کنیم هیات وزیران را معرفی کنیم، درباره وفاق گفتیم و دلمان می‌خواهد از همه دولت‌ها در آن حضور داشته باشند.

وی افزود: مشکل ما این نیست که آدم‌ها بد هستند، مشکل این است که راه را غلط انتخاب می‌کنیم. اگر راه را درست انتخاب کنیم، به مقصد می‌رسیم. 

پزشکیان ادامه داد: این چشم‌انداز، همان‌هایی است که من بارها در مناظرات به آن اشاره کردم؛ چشم‌انداز، سیاست‌های کلی و برنامه. 

وی افزود: در تنفیذ و تحلیف برای من نوشته بودند نقد کنیم، من می‌دانم چقدر مشکل داریم اما به خودم اجازه ندادم در مقابل خارجی‌ها عیب‌ها را بگویم.

چشم‌انداز ما از نظر علمی و مدیریتی قابل دفاع است

وی با بیان اینکه چشم‌انداز ما از نظر علمی و مدیریتی کاملا قابل دفاع است، گفت: هر کس به چشم‌انداز نگاه کند دوست دارد به آن نقطه برسد، سیاست‌ها برای رسیدن به انجاست.

وی ادامه داد: بیایید به جای دعوا تلاش کنیم بر اساس چشم‌انداز عمل کنیم.

پزشکیان با اشاره به صحبت های برخی خبرنگاران در این نشست اظهار داشت: خبرنگاران از مشکلاتشان در مسکن و معیشت گفتند، خیلی‌ها مشکل دارند. اگر بناباشد مشکلات را بشماریم شاید خیلی‌ها ناامید شوند. 

وی افزود: اگر هم‌قسم شویم و راه را درست برویم و با هم اختلاف نداشته باشیم می‌توانیم مملکت را با اعتقاد ،باور، صداقت و درستی بسازیم.

وی ادامه داد: ما افتخارات و دیدگاه های بزرگی داریم و اگر در جامعه مشکلی وجود دارد دلیل ٖآن خود ما هستیم.
 
پزشکیان افزود: امام علی(ع) می فرمایند اگر تقوا، اصل در جامعه باشد، هلاکتی هم نخواهد بود، ایشان همچنین می فرمایند اگر جامعه مشکل و گرفتاری دارد باید خود را ملامت کنید چرا که همیشه به دنبال عیب جویی از یکدیگر هستیم. 

رئیس جمهور یادآور شد: امیرالمومنین(ع) همچنین می فرمایند از اینکه به من توصیه و مشورت دهید تا حق را بگویم، خود را محروم نکنید. چرا که از کارخطا مصون نیستم. شماها هم عیب ما را بگویید. 

وی گفت:من و شما هیچکدام مبرا ازعیب نیستیم. البته از ابتدا همه دولت های گذشته به وفاق تاکید داشته و می خواستند برای کشور کار کنند. اما اگر قبله را ببینیم و پشت آن امام نماز بخوانیم به هدف خود می رسیم.  

وی تصریح کرد: مشکل این است هر کدام ساز مخالف می زنیم. لذا باید ابتدا اختلاف های خود را حل کنیم.

 برای تشکیل صنف خبرنگاری، به شما کمک می‌کنم

وی گفت: حق و عدالت، چپ و راست نمی‌شناسد، مذهبی و غیرمذهبی نمی‌شناسد، شناعت عده‌ای باعث نشود که شما از راه حق و عدالت بیرون بروید. 

وی گفت: وظیفه ما در جامعه، برقراری حق و عدالت است، مردم از ما ناراضی هستند زیرا از حق و عدالت حرف می‌زنیم اما ناعادلانه عمل می‌کنیم، استخدام می‌کنیم، پست می‌دهیم و ارزش قائل می‌شویم. 

باید عدالت را باور و به آن عمل کرد

وی تاکید کرد: پیشنهاد شده است که برای وضعیت خبرنگاری و خبر لایحه‌ای بدهیم، اگر پیشنهادی دارید که ما باید کاری انجام دهیم، به‌صورت مکتوب به دست ما برسانید

وی گفت: صنفی را که باید تشکیل دهید، ایجاد کنید. آنچه لازم است بگویید تا به شما کمک کنیم. اگر بتوانم، بی‌منت آن کار را خواهم کرد. اما اگر شدنی نباشد، با شما در میان خواهم گذاشت.

ما می‌خواهیم دولت وفاق باشیم، جهت و قبله‌مان باید یکی باشد

وی افزود: باید دست از اختلاف‌ها برداریم. نگوییم این فرد از دولت رئیسی است و فرد دیگری از دولت روحانی، هر کدام از این افراد مزیت‌هایی داشتند و معایبی، دستاوردهایی داشتند و اشکالاتی، مشکل ما وحدت و انسجام است.

وی افزود: نور را اگر متمرکز کنید می‌شود لیزر و هرکاری می تواند می کند. امام راحل  بیان می کردند آمریکا می‌تواند روی سر ما بمب بریزد، ولی بالاخره باید بیاید روی زمین، آن‌وقت می‌خواهد با این مردم چه کند؟

پزشکیان افزود: باید هوای مردم را داشته باشیم. مردم فقط آنهایی نیستند که با من هستند، مردم آنهایی هستند که در این کشور زندگی می کنند، در همه نقاط کشور.

مردم ایران باید باور کنند ما باید خدمتگزار آنها هستیم

رئیس جمهور ادامه داد: نگوییم این فرد از دولت رئیسی است، آن یکی از دولت روحانی، اینها زبان تفرقه است. ما گفتیم دولت وفاق باشیم، هم آنها باشند و هم ما، ولی قبله و جهت‌مان یکی باشد