شناسهٔ خبر: 68085429 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: رسا | لینک خبر

ممنوعیت سکونت اتباع بیگانه در البرز/ اخراج آغاز شد

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز از حضور ۱۸۰هزار تبعه خارجی مجاز در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

سیروس دهقان شیری مدیرکل امور اتباع و مهاجرین استانداری البرز ‌اظهار داشت: 180 هزار نفر اتباع مجاز در استان البرز ساکن هستند که شامل افرادی که کارت آمایش، گذرنامه خانواری و کارت‌های سرشماری دارند هستند.

وی افزود: طرحی در خصوص جذب منابع مالی خرد اتباع خارجی از طرف سازمان ملی مهاجرت اجرایی شد که اگر هر فرد تبعه خارجی بخواهد داخل ایران بماند باید خود و‌ تمام اعضای خانواده را بیمه کند و 100 میلیون تومان وثیقه نزد بانک ملی به‌امانت گذاشته شود و در زمان خروج این وجه به فرد تبعه پس داده می‌شود.

وی با بیان اینکه یک‌هزار و 15 ‌دانشجوی اتباع خارجی در استان البرز حضور دارند، عنوان کرد: 29 هزار دانش‌آموز تبعه افغان در استان مشغول به تحصیل هستند.

سرپرست امور اتباع و مهاجرین خارجی البرز با اعلام اینکه افتتاح و تجهیز مدرسه 12کلاسه در شهرستان چهارباغ با کمک کمیساری سازمان ملل انجام شد، عنوان کرد: 9 هزار بسته لوازم التحریر با همکاری نهادهای بین‌المللی، بین دانش‌آموزان نیازمند توزیع شد.

دهقان شیری با تصریح به اینکه باید اتباعی که اشتغالزایی برای آنان می‌شود کارت کار داشته باشند‌ در غیر این صورت کارفرمایی که  آنان را به‌کارگیری کند به دستگاه قضا معرفی می‌شود و با وی برخورد قانونی می‌شود، افزود: در بحث قانون اجاره املاک نیز باید بنگاه‌های املاک از اداره‌کل امور اتباع و مهاجرین خارجی برای اجاره دادن ملک استعلام بگیرند در غیر این‌ صورت با آنها برخورد قانونی می‌شود.

دهقان‌شیری با ابراز اینکه سالانه 30 هزار اتباع خارجی با گذرنامه سیاحتی وارد استان می‌شوند، خاطرنشان کرد: نباید برای اتباع خارجی گذرنامه سیاحتی صادر شود زیرا سبب نوعی قاچاق انسان سازمان‌یافته می‌شود.

مدیرکل امور اتباع  و مهاجرین خارجی استانداری البرز با توجه به اینکه  99 درصد اتباع به‌قصد کار وارد کشور می‌شوند، گفت: از ابتدای سال تاکنون 25 هزار و 400 تبعه خارجی غیرمجاز به کشورشان بازگشت داده شدند که در اجرای این طرح اتباع شرور و دارای مشکلات اجتماعی نیز اخراج شدند.

وی با  بیان اینکه "یکی آسیب‌های اجتماعی که در استان البرز با آن مواجه بودیم رمال‌ها و دعانویس‌ها بودند که 17 خانواده از آنها  از کشور طرد شدند."، عنوان کرد: 674 متکدی و 79 خانواده حرفه‌ای در تکدی‌گری شناسایی و از کشور طرد شدند.