شناسهٔ خبر: 68050841 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

سقف افزایش اجاره بها در شیراز ۲۵ درصد است سقف افزایش اجاره بها در شیراز ۲۵ درصد است

مدیر کل راه و شهرسازی فارس گفت: سقف افزایش نرخ اجاره بها در شیراز تا پایان سال ۲۵ درصد تعیین شده است.

صاحب‌خبر -

ناصر رضایی گفت: بر این اساس، بنگاه‌های معاملات املاک این کلانشهر ملزم هستند در قرارداد‌هایی که ثبت می‌کنند سقف افزایش اجاره بها را رعایت کنند.

او ادامه داد: چنانچه موجر، سقف اجاره بها را رعایت نکند، بر اساس تبصره (یک) ماده (هفت) قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها، مشمول معافیت‌های مالیاتی نمی‌شود.

مدیر کل راه و شهرسازی فارس گفت: مستاجر نیز این حق را دارد که تا پنج سال بعد از انعقاد قرارداد، از طریق مرجع صالح از موجر شکایت کرده و مازاد اجاره دریافتی را از موجر طلب کند.

رضایی افزود: موجر نیز در صورت محکوم شدن از سوی مرجع صالح، علاوه بر بازگرداندن مبلغ اجاره مازاد دریافتی به مستاجر و رعایت حداکثر نرخ مجاز اجاره اعلام شده، به پرداخت جریمه به میزان سه برابر اجاره بهای غیرمجاز دریافتی ملزم خواهد شد.