ایرج حسن پور روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در راستای نظارت بر واحدهای صنفی دارای فعالیت شب زی مانند اغذیه، فست فود و مرغ کنتاکی در ۱۴ روز گذشته با همکاری اتحادیه اغذیه و لبنیات زاهدان در انجام گشت های مشترک نظارتی برای تعداد ۲۰ واحد صنفی با تخلفات نداشتن نرخنامه مورد تایید اتحادیه، نداشتن جواز کسب و عدم رعایت موارد بهداشتی پرونده های تخلف تشکیل شد.
وی افزود: تمامی پرونده های متشکله جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ادامه داد: در نظارت بر واحدهای صنفی مواردی از جمله نصب نرخنامه مورد تایید اتحادیه، رعایت موارد بهداشتی، گرانفروشی و کم فروشی بررسی می شود.
وی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از جمله گرانفروشی و کم فروشی مراتب را جهت رسیدگی از طریق تماس با سامانه مرکز مدیریت یکپارچه پاسخگویی با شماره ۱۲۴ گزارش کنند.