شناسهٔ خبر: 68024204 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

آشوبی: واقعی کردن پرداختی‌ها به پزشکان در مراکز سلامت محور ضرورت دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر پرداخت واقعی حقوق و دستمزد کادر درمان به ویژه پزشکان در مراکز جامع سلامت تاکید کرد و گفت: باید با اصلاح نظام پرداخت‌ها به پزشکان، بهبود شرایط ادامه تحصیل و یا تقویت افرایش انگیزه آن‌ها، ارائه خدمت کادر درمان در مراکز بهداشت را تسهیل و جذاب کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر پرداخت واقعی حقوق و دستمزد کادر درمان به ویژه پزشکان در مراکز جامع سلامت تاکید کرد و گفت: باید با اصلاح نظام پرداخت‌ها به پزشکان، بهبود شرایط ادامه تحصیل و یا تقویت افرایش انگیزه آن‌ها، ارائه خدمت کادر درمان در مراکز بهداشت را تسهیل و جذاب کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ، دومین نشست ستاد استانی برنامه پزشک خانواده روستایی با حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و اعضای ستاد در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست پرداخت‌های مالی نظام سلامت به کادر پزشکی خانواده، فرایند اجرایی جذب کادر پزشک خانواده و همچنین بازآموزی مفاد آموزشی تجویز و مصرف دارو در آن طرح و بررسی شد.

دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست اجرای طرح پزشک خانواده روستایی را مناسب و حائز اهیمت برشمرد و اظهار کرد: ارائه بهترین نوع خدمت به مردم در مراکز سلامت محور به ویژه مراکز جامع سلامت، به جا و مقرون به صرفه تر است.

وی بر پرداخت واقعی حقوق و دستمزد کادر درمان به ویژه پزشکان در مراکز جامع سلامت تاکید کرد و افزود: واقعی کردن پرداختی‌ها به کادر سلامت به ویژه پزشکان در حفظ و ارتقای کیفیت سلامت مردم و کاهش هزینه‌های دولتی موثر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به گردشگرپذیر بودن استان، خاطرنشان کرد: حدود نیمی از دریافت کنندگان خدمت در استان گیلان در ایام تعطیلات نوروزی و یا تابستانه غیربومیانی هستند که باید دولت یارانه سلامت آن‌ها را برای گیلان در نظر بگیرد.

دکتر آشوبی با اشاره به تقدم بهداشت بر درمان، تصریح کرد: باید با اصلاح نظام پرداخت ها به پزشکان، بهبود شرایط ادامه تحصیل و یا تقویت افرایش انگیزه آن‌ها، ارائه خدمت کادر درمان در مراکز بهداشت را تسهیل و جذاب کرد.

استان گیلان، ۱۷ شبکه بهداشت درمان و ۱۷۸ مرکز خدمات جامع سلامت دارد که ۲۹۶ پزشک خانواده از جمله هشت نفر متخصص پزشکی خانواده در آن فعالیت دارند.

گفتنی است ۲۵۷ مامای خانواده و ۷۹ دندانپزشک خانواده نیز در برنامه پزشک خانواده روستایی گیلان فعال هستند.

گیلان، ۸۴۲ هزار و ۷۴۹ بیمه شده روستایی دارد و به طور متوسط ۸۶ هزار نفر به صورت ماهانه در این مراکز ویزیت می‌شوند.

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما