شناسهٔ خبر: 67990129 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم خبر داد؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم خبر داد؛

افزایش تولید گوشت قرمز در استان قم افزایش تولید گوشت قرمز در استان قم

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز در استان با بازگشت ۴۱ واحد دامپروری راکد به چرخه تولید محقق شده است.

صاحب‌خبر -

منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در راستای شعار سال و با هدف افزایش تولید گوشت قرمز در قم، تعداد ۴۱ واحد پرواربندی دام سبک غیر فعال و راکد دوباره به چرخه فعالیت بازگشت.

وی افزود: این واحد‌ها با تخصیص تسهیلات و اجرای طرح خرید قراردادی با همکاری اتحادیه دامداران استان و بانک کشاورزی از محل خود اجرایی در سال‌جاری فعال گردیدند و میزان تولید گوشت این واحد‌ها حدود ۳۵۰ تُن برآورد می‌شود.

گفتنی‌است تامین امنیت غذایی مهمترین ماموریت سازمان جهاد کشاورزی قم به شمار می‌آید و به همین علت از همه ظرفیت‌های موجود از جمله مشارکت فعال بخش خصوصی برای افزایش توان تولید محصولات غذایی مورد نیاز مردم استان به خصوص در حوزه تولید گوشت قرمز استفاده می‌شود.

بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

نظر شما