شناسهٔ خبر: 67853863 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جزئیات برگزاری آزمون هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد

تهران- ایرنا- مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش شرایط برگزاری آزمون تعیین رشته مجدد برای هدایت تحصیلی دانش‌آموزان را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش، امیر تجلی نیا با اشاره به برگزاری آزمون تعیین رشته مجدد در تمامی شهرستان ها، مناطق و نواحی کشور و ایجاد فرصت کسب حدنصاب ورود به رشته های تحصیلی برای دانش آموزان گفت: جلسه هجدهم کمیته هدایت تحصیلی دانش آموزان با حضور تمامی اعضا سوم مرداد برگزار شد.

وی افزود: یکی از مهم ترین موضوعات مطرح شده در این جلسه، تصمیم گیری درباره صدور مجوز برگزاری آزمون تعیین رشته مجدد در همه شهرستان‌ها، مناطق و نواحی کشور بود.

تجلی نیا بیان کرد: با توجه به اینکه برخی از دانش آموزان در نمون برگ هدایت تحصیلی شان، شرایط ورود به رشته و زمینه خاصی را کسب نکرده اند و متقاضی ورود به آن رشته هستند، ایجاد فرصت مجدد برای این دسته از دانش آموزان و تصمیم گیری درباره برگزاری آزمون تعیین رشته مجدد در این جلسه مطرح شد.

وی اشاره کرد: در این جلسه مقرر شد در تمامی شهرستان ها، مناطق و نواحی، آزمون تعیین رشته مجدد همزمان با آزمون های تجدیدی برگزار شود.

تجلی نیا اضافه کرد: مشاوران مدارس باید نسبت به راهنمایی دانش آموزان و والدین آنان همچنین تکمیل فرم ثبت نام درخواست آزمون تعیین رشته مجدد اقدام کنند.

وی تصریح کرد: پس از شرکت در این آزمون در صورتی که دانش آموز نمره مورد نظر را در درس مربوطه کسب کند، نمون برگ هدایت تحصیلی جدیدی برای دانش آموز صادر می‌شود که اگر در شهریور در آن رشته، هنوز ظرفیت وجود داشته باشد دانش آموز می تواند نسبت به ثبت‌نام اقدام کند.

مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از دانش آموزان متقاضی تعیین رشته مجدد خواستار ورود به مدارس غیردولتی هستند و معمولا ظرفیت این مدارس در اکثر مناطق کشور تکمیل نمی‌شود، بنابراین مطابق شیوه نامه هدایت تحصیلی همه مناطق باید نسبت به برگزاری آزمون تعیین رشته مجدد برای تمامی رشته ها و زمینه های تحصیلی اقدام کنند.

وی افزود: البته در شیوه نامه به صراحت اعلام شده است که کسب حد نصاب لازم، شرط لازم برای ورود به رشته است اما شرط کافی وجود ظرفیت خالی در آن رشته در منطقه خواهد بود بنابراین مشاوران و مدیران مدارس نسبت به توجیه دانش آموزان درباره شرط وجود ظرفیت اقدام کنند.

نظر شما