به گزارش خبرنگار ایلنا از بندرعباس، غلامعلی جاودان افزود: اجرای برنامه پزشک خانواده شهری برای تمامی اعضای خانواده، اعم از نوزادان، کودکان، نوجوانان، جوانان، مادران باردار، میانسالان، سالمندان و خدمات سلامت باروری در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بندرعباس و شهرهای دارای جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر انجام می شود.
جاودان ابراز کرد: پزشک خانواده و مراقبین سلامت که شامل کارشناسان مامایی، بهداشت خانواده، روانشناس و تغذیه هستند، در اجرای این برنامه در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری فعالیت دارند.
وی عنوان کرد: مراکز ما به منظور سازماندهی ارتباط فراهم کنندگان خدمات بهداشتی اولیه (تیم بهداشت) و ارائه دهندگان خدمات مراقبتی درمانی و سلامتی (تیم پزشک خانواده شهری) راه اندازی شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به راه اندازی سامانه اپراتور ملی سلامت اظهار کرد: این سامانه با هدف ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی و همچنین تسهیل دسترسی به این خدمات برای مردم ایجاد شده است.
جاودان افزود: نوبتدهی آنلاین، دسترسی به پرونده الکترونیک سلامت، ارتباط آنلاین با مراقب سلامت در و مشاوره پزشکی آنلاین در آینده نزدیک، پیگیری و ارزیابی وضعیت بیماران و امکان پیگیری وضعیت درمانی بیماران به صورت مستمر و ارزیابی نتایج درمانها توسط پزشک خانواده و مراقبین سلامت، دسترسی به اطلاعات آموزشی و پیشگیرانه و سایر امکانات مرتبط با سلامت خانواده بخشی از امکانات این سامانه میباشد.
وی گفت: این سامانه با هدف بهبود دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی و افزایش رضایت بیماران طراحی شده است.
جاودان اظهار کرد: اکنون در گام انتخاب جمعیت برای هر مراقب سلامت هستیم و ثبتنامها آغاز شده است.