شناسهٔ خبر: 67816778 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

برق ۸۰ اداره پرمصرف در لرستان قطع شد

خرم آباد - ایرنا - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان گفت: برق ۸۰ اداره دولتی و دستگاه عمومی پرمصرف استان از ۱۵ خرداد تاکنون به دلیل رعایت نکردن الگوی مصرف قطع شده است.

صاحب‌خبر -

مهران امیری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شبکه برق این ادارات ۹۱ بار قطع و پس از مدتی خاموشی، وصل شد و در صورت عدم رعایت بازگشت به الگوی مصرف تعریف شده دوباره قطع شده است.

وی با اشاره تعریف ۱۸۰ برنامه عملیاتی برای سال جاری و هوشمندسازی کنتورها اضافه کرد: اگر کاهش مصرف ادارات در ساعت ۶ تا ۱۳ نسبت به ۱۴۰۰، بیش از ۴۰ درصد و پس از این ساعت ۷۰ درصد نباشد برق آنها به صورت خودکار تا ۳۰ دقیقه قطع و ۱۰ دقیقه پس از وصل نیز در صورت عدم ناترازی دوباره قطع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان با اشاره به همکاری کشاورزان در رعایت مصرف تصریح کرد: در حوزه کشاورزی نیز برق چاه ها بر اساس پروانه بهره‌برداری از ساعت ۱۳ تا ۱۸ قطع می‌شود.

افزایش ۱۰ درصدی مصرف

امیری با اشاره به افزایش پنج درصدی مصرف برق در استان نسبت به سوم مرداد سال گذشته گفت: میزان مصرف در استان طی امروز به ۸۰۰ مگاوات رسیده که در مقایسه با روز گذشته ۱۰ درصد بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد مشترکان برق لرستان را مصرف کنندگان خانگی و تجاری تشکیل می دهند افزود: هر یک درجه افزایش دما موجب افزایش یک درصدی مصرف می شود که با توجه به تعطیلی پنجشنبه های کاری در استان انتظار می رود جلوی رشد مصرف و خاموشی ها در استان گرفته شود.

برق ۸۰ اداره پرمصرف در لرستان قطع شد

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با تاکید بر اینکه از مردم درخواست می شود وسایل پر مصرف و غیرضروری را در ساعات ۱۲ تا ۱۸ و ۲۱ تا ۲۳ استفاده نکنند گفت: ۲۵ تا ۳۰ هزار مشترک خانگی و تجاری سالانه به مشترکان برق لرستان افزوده می شوند که این تعداد و گرمای هوا موجب افزایش مصرف در استان شده است.

امیری تاکید کرد: تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی بر روی ۲۴ یا ۲۵ درجه سانتیگراد، استفاده از دور کند کولر آبی، خودداری از استفاده همزمان از وسایل برقی پرمصرف، شستشو و اتوکشی لباس و استفاده از ماشین ظرفشویی در ساعات ابتدایی یا پایانی روز از جمله راهکارهای کاهش مصرف برق است.

کشف ۴۰ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز

وی همچنین گفت: ۴۰ دستگاه استخراج غیر مجاز رمز ارز (ماینر) از ابتدای امسال تاکنون در استان کشف و ضبط شده است.

امیری اظهار داشت: برخی برای سودجویی شخصی اقدام به استفاده غیر مجاز از دستگاه‌های استخراج ارز می‌کنند که خسارات فراوانی برای شرکت، شبکه‌ برق رسانی و بیت المال به دنبال دارد.

وی با اشاره به نحوه معرفی متخلفان بیان کرد: مردم می توانند در صورت اطلاع از تز استخراج غیر مجاز رمز ارز با درج اطلاعات مراکز مورد اشاره در سامانه اینترنتی شرکت توانیر، اعلام از طریق سامانه سمات و یا مراجعه حضوری به دفتر حراست شبکه برق محل سکونت خود، در جلوگیری از این تخلف همکاری کنند.

وی تاکید کرد: اطلاعات هویتی و مشخصات گزارش دهندگان محرمانه حفظ می‌شود و به گزارش‌های منجر به کشف، پاداش نقدی تعلق می‌گیرد.

"با انرژی" باش

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان همچنین گفت: پویش « با انرژی» برای صرفه جویی در مصرف برق آغاز شده است و در این راستا به مشترکان خوش مصرف استان ها ۳۰۰ دستگاه خودرو اهدا می شود.

امیری افزود: مشترکان می توانند با شماره گیری کد دستوری ستاره ۱۵۲۱ مربع برنامه کاربری این پویش را دریافت کنند که علاوه بر اینترنت رایگان، در صورت صرفه جویی ۱۰ تا ۱۵ درصد پاداش های خوبی از جمله خودرو اهدا خواهد شد.

وی با اشاره به اهدای هر ماه یک‌خودرو در هر استان تا پایان شهریورماه گفت: جوایز ۱۰ تا هزار میلیارد ریالی نیز برای خوش مصرف های فعال در این پویش لحاظ شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان تصریح کرد: همچنین دانش آموزان می توانند در بستر پیام رسان شاد، این پویش را همراهی کنند تا علاوه بر فرهنگ سازی در راستای مصرف انرژی، هدایای ارزنده ای به مشترکان اهدا شود.

برق ۸۰ اداره پرمصرف در لرستان قطع شد

۱۰۰ برنامه عملیاتی دولت برای رفع ناترازی برق

امیری همچنین با بیان اینکه عدم تولید در سال‌های گذشته و ناترازی مصرف موجب قطع برق مکرر در سال ۱۴۰۰ شده بود اضافه کرد: با استقرار دولت سیزدهم از مهر ۱۴۰۰ برنامه‌ریزی، ۱۰۰ برنامه عملیاتی برای کنترل و رفع ناترازی تدوین و دولت خود را نسبت به افزایش تولید مکلف کرد.

وی افزود: از زمان آغاز فعالیت دولت سیزدهم تا خرداد امسال ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد در حالیکه افزایش ظرفیت طی هشت سال دولت قبل هشت هزار مگاوات بود که این اقدامات علاوه بر رفع ناترازی، در راستای حفظ محیط زیست و انرژی های تجدیدپذیر موثر است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان تاکید کرد: ۳۰ هزار مگاوات از ۷۳ هزار مگاوات مصرف کشور مربوط به بارهای سرمایشی است که در صورت استانداردسازی و تعمیر طراحی ساختمان، سامانه های روشنایی و وسایل سرمایشی ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش مصرف محقق خواهد شد که در این راستا برای بازطراحی و کم مصرفی کولرهای آبی و گازی اقداماتی انجام گرفته و در بخش‌های اداری محدودیت‌هایی در نظر گرفته شده است.

امیری یادآور شد: ۱۰۰ برنامه عملیاتی مهر ۱۴۰۱ و مدیریت مصرف در سه بخش صنعت، اداری و کشاورزی انجام و مشوق هایی نیز برای مشترکان خانگی و تجاری تعریف شد.

بیش از ۷۲۰ هزار و ۶۰۰ مشترک، خدمات شرکت برق لرستان را دریافت می کنند.

نظر شما