به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، غلامحسن اسماعیلی روز چهارشنبه(سوم مردادماه) در جلسه هیات دولت، درباره فعالیتهای نزدیک به سه سال دفتر رییس جمهور شهید، گفت: رییس جمهور شهید نه تنها رئیسجمهور تحول گرا بلکه رئیسجمهور تحول ساز بودند و برنامه او تحولی برای دولت مردمی بود.
وی افزود: تحول نیازمند فکر و اندیشه تحولی، انگیزه تحولی و اقدام جهادی است و معمولا این موارد را در بین گروههای مختلف تقسیم میکنند. رئیس جمهور شهید ما به تنهایی جامع شرایط تحقق تحول در جامعه و دولت بود و تحول را هم در حوزههای داخلی و خارجی دنبال میکرد.
رئیس دفتر رئیسجمهور اظهار کرد: برخی از ثمرات تحول در این ۳ سال پدید آمد و برخی دیگر از ثمرات در سالهای آینده پدید خواهد آمد.
اسماعیلی درباره فعالیتهای نزدیک به سه سال شهید رئیسی گفت: ۲ هزار برنامه داخلی و ۳۴۵ دیدار خارجی حاصل فعالیتهای او بود.
وی گفت: پیشنهاد من این است که آقای خلجی مجموعهای را تحت عنوان شهید رئیسی و دولت او از منظر و کلام رهبری آماده کنند و دولتمردان آینده بتوانند این اقدامات تحولی را در جزوهای مختصر ببینند.
رئیس دفتر رئیسجمهور با بیان اینکه دفتر رئیسجمهور فقط نقش یک دبیرخانه را نداشت، گفت: بلکه این دفتر به بدنه کارشناسی و ارائه گزارشهای شناحتی برای رئیسجمهور تبدیل شده بود. بر همین اساس در دفتر رییس جمهور، ۳۰ کارگروه با بیش از ۴۰۰ نخبه تشکیل شده بود تا گزارشهای رسیده به رئیسجمهور از این مجرا عبور کند.
اسماعیلی تاکید کرد: در این مسیر بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ گزارش کارشناسی شده تهیه و تقدیم رئیس جمهور شهید شد و بیش از ۴۲ هزار مکاتبه با رئیسجمهور در این خصوص انجام شد که این عدد بیش از ۱۰ برابر دوره مشابه در دوره رئیسجمهور قبل است.
وی با بیان اینکه برای سفرهای استانی رئیسجمهور کتابچه محتوایی تهیه میشد، گفت: در این کتابچهها بیش از ۳۰۰ نفر کارکارشناسی انجام میدادند و افکار سنجی مسائل صورت میگرفت. چرا که رئیسجمهور شهید به دنبال حل نظام مسائل کشور بود و در جلسات مختلف ۵۰ مسئله مهم کشور از جمله در حوزه مسکن، مسائل خارجی، محیط زیست و معیشت مردم و غیره بحث و بررسی میشد.
رئیس دفتر رئیسجمهور اظهار کرد: در مجموع این جلسات و برنامههای انجام شده رئیسجمهور، ۲۲ هزار و ۷۴۹ مورد دستور از سوی رئیسجمهور یا دفتر بر اساس تنفیذ اختیاری که ایشان داده بودند، صادر شد که نسبت به مدت مشابه دولت قبل ۷ برابر شد.
اسماعیلی با بیان اینکه در حوزه جوانگرایی میانگین سنی دولت سیزدهم ۵۷ سال بود، در حالی که در دولت قبل این عدد ۶۰ سال شد، گفت: همچنین از ۸۴۲ مقامی که در دولت سیزدهم منصوب شدند، ۴۳۲ نفر برای نخستین بار در این جایگاهها منصوب شده بودند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از همه مسئولان دفتر برای زحماتی که در این مدت تحمل کردند، قدردانی میکنم.
نظر شما