حسام رسولی، دوم مرداد در نشست هماندیشی با مدیران شرکتهای مستقر در مرکز رشد فراوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مدیریت مرکز رشد واحد را در ایجاد مرکزی قوی وایدهپرداز مطلوب ارزیابی کرد و افزود: دوره پیش رشد، رشد و خروج، سه مرحله ای است که مراکز رشد باید آن را طی بکنند که به نظر میرسد این سه روند به صورت مطلوب در مرکز رشد واحد، به دلیل برخی مسائل و مشکلات رعایت نشده است که باید این روند بازنگری شده و در این خصوص برنامهریزی لازم به عمل آید.
وی امکانات و شرایط مراکز رشد جهاددانشگاهی را با مراکز رشد سایر سازمانها متفاوت دانست و عنوان کرد: به لحاظ برخورداری مراکز رشد دانشگاهها و پارک علم و فناوری از امکانات و شرایط مناسب، جهاددانشگاهی نیز باید مزیت خاص خودش را داشته باشد.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، افزود: ضروری است با استراتژی و برنامههای راهبردی مناسب، با ارائه خدمات مطلوب، زمینه پرورش ایدهها را فراهم کنیم.
رسولی، تیمسازی اصولی را لازمه توسعه و موفقیت شرکتهای مستقر در مرکز رشد عنوان کرد وگفت: در صورتی که تیمسازی به طور مناسب اتفاق نیافتد و تخصص های لازم در این شرکتها موجود نباشد و یا تیم بصورت صوری تشکیل شده باشد رشد مناسب اتفاق نمی افتد.
وی باتاکید بر اینکه در تیم سازی چند تخصص ضروری باید باشد؛ تصریح کرد: این تخصصها عبارت از نوآوری فنی و تخصصی، کارآفرینی، مدیر و بازاریاب و پشتیبانی عمومی است و اینکه یک نفر بتواند همه این تخصص ها را داشته باشد امکان پذیر نیست.
رسولی ادامه داد: جهاددانشگاهی واحدهای فناور را در طول ۵ سال حمایت و پشتیبانی می کند انتظار این است که بعد از ۵ سال این واحدهای فناور تبدیل به حمایت کننده و پشتیبان جهاددانشگاهی در ارتقاء زیست بوم فناوری باشند.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: در دنیا شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد، دارای متد مناسبی است؛ سعی میکنیم در جهاد دانشگاهی نیز این متد را پیاده سازی کنیم و در مرحله بعد در کنار مرکز رشد، مرکز خدمات کسب و کار ایجاد کرده مراکز مارکتینگ و امورات اداری و حقوقی را نیز فعال کنیم.
رسولی، تسهیلات و نقدینگی را یکی از زنجیرههای اصلی در چرخه فعالیت مراکز رشد دانست و گفت: با توجه به اختیارات معرفی وام تبصره ۱۸ در جهاد دانشگاهی در آینده نزدیک، این تبصره فرصت مناسبی برای حمایت از واحدهای فناور است.
انتهای پیام
نظر شما