«روح الله کرمی» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: در این بازرسیها یک تن گوشت و امعاء و احشاء غیرقابل مصرف توسط کارشناسان ناظر این اداره از چرخه مصرف انسانی ضبط و معدوم شده است.
وی ادامه داد: با توجه به وجود بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام از جمله بیماریهای تب کریمه کنگو و کیست هیداتیک لازم است شهروندان گوشت را از مراکز عرضه مجاز که ممهور به مهر کشتارگاه است، تهیه کنند.
در استان ایلام بخشی از مردم گوشت خود را از مکانهایی تهیه میکنند که به شکل سنتی و خارج از نظارت دامپزشکی و مراکز عرضه مجاز و کشتارگاه است.
انتهای پیام
نظر شما