به گزارش مفدا به نقل از روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ، اکرم قائمی، نامزد برگزیده رشته فیلم کوتاه در بخش دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره موضوع اثر خود گفت: موضوع «میخواهم مادر شوم» درباره زن جوانی است که به دلیل فقر مالی تصمیم به سقط جنین میگیرد و پس از اتفاقاتی که برای او میافتد از این تصمیم منصرف میشود.
قائمی در پایان گفت: من یک دانشجوی مامایی هستم و با مادران زیادی روبرو میشوم که به دنبال سقط جنین هستند. من و اساتیدم تا کنون بارها موفق شدیم با مشاوره به این زنان، آنها را از این تصمیم منصرف کنیم و به همین دلیل به ایده ساخت این فیلم افتادم.
مریم شهبازی، دیگر نامزد برگزیده رشته فیلم کوتاه در بخش دانشجویان دانشگاههای وزارت بهداشت، درباره اثر ارسالی خود به دوازدهمین جشنواره سیمرغ گفت: نویسنده فیلمنامه «نفس»، آقای خانمحمدی ایدهای برای نگارش فیلمنامه داشتند و پس از آن درباره این ایده با اعضای تیم همفکری کردیم و این اثر تولید شد. فیلمبرداری این اثر یک هفته طول کشید و سپس «نفس» را برای جشنواره سیمرغ فرستادیم.
سینا دائی، دیگر نامزد برگزیده رشته فیلم کوتاه در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ درباره موضوع اثر خود به جشنواره گفت: «تردید» درباره یک خانم وکیل است که پس از بارداری برخلاف نظر همسرش تصمیم به سقط جنین دارد و اتفاقاتی برای او میافتد که از این تصمیم صرف نظر میکند. این فیلم خطر تاثیر سقط جنین بر جوانی جمعیت را به تصویر کشیده است.
فاطمه دری جانی، نامزد برگزیده رشته فیلم کوتاه در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ درباره موضوع اثر خود به جشنواره گفت: موضوع فیلم کوتاه «آوایی در همین نزدیکی» درباره سقط جنین است. پیام این فیلم این است که هر جنینی در آینده نقشی مفید را در زندگی خانواده خود ایفا خواهد کرد. پس از اینکه سناریو نوشته شد این اثر را برای جشنواره تولید کردیم.
فاطمه کشاورز، نامزد برگزیده رشته فیلم کوتاه در بخش دانشجویان دوازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ درباره موضوع اثر خود به جشنواره گفت: موضوع فیلم کوتاه «برای یک نفر»، سقط جنین است و مادری که در تردید برای سقط جنین خود است.این اثر تضاد میان سقط جنین و کاشت جنین را نیز نشان میدهد.
حامد حیدری ذاکر، نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: فیلم کوتاه «همه باید زندگی کنند» درباره تنهایی است. در یک ساختمان سه طبقه یک زوج پیر، یک زوج بدون فرزند و یک دختر تنها زندگی میکنند که همگی به نوعی تنها هستند. با توجه به موضوع جوانی جمعیت که یکی از محورهای جشنواره سیمرغ امسال بود این اثر را برای شرکت در جشنواره ارسال کردم.
علی صدوری نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: «روایت کومله» با کمک روابط عمومی دانشگاه کاشان ساخته شده است و هدف از این اثر این بود که یادآوری کنیم که در زمان جنگ مردم مقاومت میکردند و امروز هم باید در جنگ اقتصادی مقاومت داشته باشیم.
محمد اکبری نودیجه، نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: «شبِ تولد» درباره جوانی جمعیت است و باتوجه به محورهای جشنواره این اثر را از ایده تا اجرا با بودجه محدودی تولید کردیم و برای شرکت در جشنواره فرستادیم.
محمدرضا سلگی، نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت، درباره اثر خود گفت: فیلم کوتاه «مهران» درباره جوانی به نام مهران است که درگیر مشکلات مالی است و در این حین همسرش باردار میشود. بدرفتاریهای مهران باعث میشود که مادر او که با آنها زندگی میکند خانه مهران را ترک کند. پس از به دنیا آمدن فرزند مهران، همسر او به مراقبت نیاز دارد و از طرفی مهران توانایی مالی برای هزینه بیمارستان را ندارد. در پایان این مادر مهران است که به کمک آنها میآید.
اشکان چاوشی، نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش ملی، درباره اثر ارسالی خود به جشنواره گفت: داستان سهمی از یک قبر درباره یک زن و شوهر پیر است که بچهای ندارند و با جنازه یک کودک بیکس و کار روبرو میشوند و با حس پدر و مادری خود پیگیر ماجرای آن کودک میشوند. آنها تصمیم میگیرند که حالا که صاحب فرزندی نشدند و این کودک هم کسی را ندارد صاحب مزاری از یک فرزند باشند.
چاووشی در پایان گفت: جشنواره سیمرغ جشنواره بسیار خوب و شلوغی است و هیات داوران آن از چهرههای معروف و از اهالی فن هستند. شرکت در این جشنواره خوب را به همه اهالی سینما در کرمانشاه توصیه خواهم کرد.
سعید نجاتی، نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش ملی، درباره اثر ارسالی خود به جشنواره گفت: «دابُر» درباره دختری است که دوران بلوغ خود را میگذراند. پدر خانواده و دخترش به دلیل مشکلات خانوادگی به تنهایی در خانه زندگی میکنند و پدر خانواده تصمیم میگیرد به خاطر شرایط این دوران از زندگی دخترش خانواده خود را به دور هم جمع کند.
اسماعیل عظیمی، نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش ملی، درباره اثر ارسالی خود به جشنواره گفت: «دم بخت» داستان دختری است که میخواهد به خواستگار خود جواب مثبت دهد اما جهیزیهای ندارد. مادر و پدر دختر در روند داستان با چالشهایی برای تهیه جهیزیه روبرو میشوند.
عظیمی در پایان گفت: این اثر مسأله ازدواج جوانان در خانوادههای محروم را مطرح میکند و پیام آن آسانگرفتن در امر ازدواج است.
محسن نقی زاده شورقستانی، نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش ملی، درباره اثر ارسالی خود به جشنواره گفت: «دستبند» داستان یک مامور نیروی انتظامی و یک متهم است که در راه رفتن به دادسرا اتفاق ناگواری برای این مامور میافتد و فرد متهم برای نجات او تلاش میکند. انسان دوستی و نجات جان هم نوع در این اثر به تصویر کشیده شده است.
شاهین بهرام نژاد، نامزد رشته فیلم کوتاه در بخش ملی، درباره اثر ارسالی خود به جشنواره گفت: «از سور تا سوگ» اثری برگرفته از آیینهای مردم جنوب است و فرزندآوری را به تصویر میکشد.
بهرام نژاد در پایان درباره جشنواره سیمرغ گفت: امیدوارم این جشنواره با کیفیتی مطلوب برگزار شود و محلی برای تبادل تجربه باشد.
دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، با شعار "ایران جوان بمان" با موضوع جمعیت و فرزندآوری در بخش های نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و برنامههای رادیویی برگزار میشود
نظر شما