به گزارش راهبرد معاصر، گلاله اصغری، درباره عدم محدودیت در استفاده از قندهای مصنوعی در افراد دیابتی، گفت: مطالعات طولانی مدت درباره استفاده از قندهای مصنوعی، یافتههای ضد و نقیض را نشان میدهند، باید در نظر داشت که محصولات غذایی حاوی قندهای ساده دارای مقادیر زیادی چربی و چربیهای اشباع هستند لذا نداشتن قند به معنی سالم بودن این مواد غذایی نیست بنابراین تا قطعی شدن یافتهها مصرف قندهای مصنوعی باید با احتیاط انجام شود.
وی با اشاره به اینکه تمام غذاهای حاوی کربوهیدرات را افراد مبتلا به دیابت میتوانند استفاده کنند، افزود: بیشترین بخش از انرژی ما را کربوهیدرات تشکیل میدهد، بنابراین دریافت سیب زمینی و ماکارونی در بیماران دیابتی، ممنوعیتی ندارد اما میزان مصرف محدودیت دارد./ مهر
∎
نظر شما