شناسهٔ خبر: 67774996 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

طرز تهیه شیرینی فندقی در منزل

اگر از طرفداران شیرینی‌های خانگی هستید و پخت شیرینی در خانه جزو علاقه‌مندی‌های شما است در ادامه با ما همراه شوید؛ چراکه قصد داریم به طرز تهیه شیرینی فندقی در منزل بپردازیم و تمام فوت و فن‌ها و نکات لازم برای پخت یک شیرینی فندقی باکیفیت را موبه‌مو بیان کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نقل از آجیل و خشکبار زربار، شیرینی فندقی pastry hazelnut یکی از شیرینی‌های فوق‌العاده خوشمزه و محبوب است که با رسپی‌های بسیار متنوع تهیه می‌شود. ماده اصلی تشکیل‌دهنده این شیرینی پودر فندق است که در ترکیب با سایر مواد از جمله شکلات، طعمی فوق‌العاده دلچسب و استثنایی پیدا می‌کند. اگر خرید آجیل جزء سبد غذایی خانوار شما قرار گیرد، این تضمین را می توانید کسب کنید که انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن خانواده شما تامین می شود. این شیرینی علاوه بر مزه خاصی که دارد از ظاهری زیبا و دل‌فریب نیز برخوردار بوده و اشتهای شما را برای خوردن تحریک می‌کند. شیرینی فندقی جزو شیرینی‌های مناسب برای پذیرایی در ایام نوروز محسوب می‌شود و با مواد اولیه کم، کاملاً در دسترس و البته دستور پخت بسیار آسان، به‌راحتی قابل‌تهیه است.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی فندقی

برای پخت شیرینی فندقی به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

  • • کره                ۲۰۰ گرم
  • • پودر قند              ۱ پیمانه
  • • تخم‌مرغ             ۱ عدد
  • • وانیل                 ۱.۲ قاشق چایخوری
  • • نمک                  نوک قاشق مرباخوری
  • • آرد                    ۲ پیمانه
  • • پودر فندق            پیمانه
  • •پودر کاکائو           ۱ قاشق غذاخوری
  • • پودر دارچین       ۱.۲ قاشق چایخوری
  • • مغز فندق            به مقدار کافی و در صورت تمایل برای تزئین
  • • عسل یا مربا         به مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی فندقی در منزل

طرز تهیه شیرینی فندقی

برای پخت یک شیرینی فندقی با طعم عالی و بافت لطیف و منسجم، به روش زیر عمل کنید.

مرحله اول

در گام اول برای تهیه این شیرینی خوشمزه خانگی، همه مواد از جمله تخم‌مرغ و کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید که به مدت ۳۰ دقیقه خارج از یخچال در محیط بمانند تا به دمای محیط برسند. کره باید بعد از این زمان به طور کامل نرم شده باشد.

مرحله دوم

 در این مرحله کره‌ای که به دمای محیط رسیده را به همراه پودر قند و وانیل درون کاسه‌ای بریزید و با دور تند همزن به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خوب هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط کره و پودر قند کاملاً سفید، سبک و پفکی شود.

مرحله سوم

در مرحله سوم از طرز تهیه شیرینی فندقی، نوبت به‌اضافه کردن تخم‌مرغ می‌رسد. در این مرحله تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کنید و مجدداً با استفاده از همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا مواد به طور کامل ترکیب شده و کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در مرحله چهارم تمام مواد خشک از جمله بیکینگ‌پودر، نمک، پودر دارچین و پودر کاکائو را درون یک‌کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی فندقی، مخلوط مواد خشک را که در مرحله قبلی آماده کرده‌اید درون الک بریزید و سه مرتبه الک کنید. این کار در سبک‌شدن و لطافت بافت شیرینی بسیار مؤثر است. بعد از الک‌کردن آرد، مخلوط آرد را در سه مرحله به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و با استفاده از لیسک به‌آرامی مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. در این مرحله استفاده از همزن نیاز نیست.

مرحله ششم

در مرحله ششم از این دستور پخت، پودر فندق را درون خمیر شیرینی بریزید و مجدداً مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید تا به طور یکدست با هم ترکیب شوند. فر را روشن کرده و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت یک ربع اجازه دهید تا فر به طور کامل گرم شود. سینی فر را بیرون بکشید و کف آن را چرب کنید. بهتر است به‌جای چرب کردن سینی فر، یک کاغذ روغنی کف سینی پهن کنید. به این روش شیرینی‌ها بعد از پخت به‌راحتی از صفحه جدا می‌شوند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت یک ربع که فر کاملاً گرم شد حالا مقداری از خمیر شیرینی را بردارید و با کمک دست آن را گرد کنید و بافاصله از هم درون سینی فر قرار دهید. اگر مایل هستید که شیرینی‌ها سایز و اندازه یک‌دستی داشته باشند می‌توانید با استفاده از قالب‌های متنوع خمیر را قالب بزنید و سپس درون سینی قرار دهید. بعد از اینکه تمام خمیر را قالب زدید با انگشت روی شیرینی‌ها اندکی فشار وارد کنید تا وسط آنها حفره کوچکی ایجاد شود.

مرحله هشتم

سینی را درون فر بگذارید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمای محیط شیرینی‌های شما کاملاً خنک شوند. در ابتدای پخت، بافت شیرینی‌ها بسیار ترد است؛ بنابراین هرگونه جابه‌جایی باعث متلاشی‌شدن بافت شیرینی می‌شود.

مرحله نهم

در آخرین مرحله از طرز تهیه شیرینی فندقی، شیرینی‌های خنک شده را درون ظرف مد نظرتان بچینید و حفره‌هایی را که روی آن‌ها ایجاد کرده‌اید با مربا یا عسل پر کنید و روی آن یک مغز فندق قرار دهید. اکنون شیرینی فندقی شما آماده است و می‌توانید در کنار یک فنجان چای تازه‌دم این شیرینی خوش‌طعم را نوش جان کنید.

طرز تهیه شیرینی فندقی در منزل

فوت‌وفن پخت شیرینی فندقی در منزل

رعایت یک سری نکات و فوت و فن‌ها برای داشتن شیرینی‌های فندقی باکیفیت اهمیت ویژه‌ای دارد. برخی از این نکات عبارت‌اند از:

  •  مواد ‌اولیه را به صورت تازه تهیه کنید. در حالت عادی اکسیژن موجود در هوا با محصولات غذایی واکنش خواهد داد و به همین دلیل پس از مدتی محصولات عموماً کیفیت و طعم اولیه خود را نخواهند داشت. 
  •  نیم ساعت قبل از شروع به کار، مواد را در دمای محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
  •  برای صرفه‌جویی در زمان و پخت سریع شیرینی‌ها، فر را از قبل روشن کرده و روی دمای مدنظر قرار دهید.
  •  برای مخلوط‌کردن مواد شیرینی حتماً از همزن برقی استفاده کنید.
  •  مواد لازم برای تهیه شیرینی را به‌هیچ‌عنوان کم یا زیاد نکرده و ماده‌ای را حذف و اضافه نکنید.
  •  بعد از پخت شیرینی‌ها آنها را درون ظرف‌های دربسته قرار داده و درون یخچال نگهداری کنید.

سخن پایانی

در این مقاله به طرز تهیه شیرینی فندقی پرداختیم. شیرینی فندقی یکی از انواع شیرینی‌های بسیار ساده و خوشمزه‌ای است که می‌توان با رسپی‌های مختلف به‌راحتی آن را تهیه کرد. این شیرینی مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و با کمترین مواد اولیه قابل‌تهیه است. وجود فندق در ترکیبات این شیرینی علاوه بر طعم مطلوب، به ارزش غذایی آن افزوده و آن را به یک منبع غذایی غنی تبدیل کرده است. اگر برای میان‌وعده کودکان به دنبال یک شیرینی خوشمزه و البته پرخاصیت هستید شیرینی فندقی را امتحان کنید.

https://www.delscookingtwist.com/hazelnut-pie-crust/
https://zarbarnuts.com/

انتهای رپرتاژ آگهی

نظر شما