شناسهٔ خبر: 67773660 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه‌ آسیا‌نیوز | لینک خبر

یادداشت| دکتر مهدی کریمی تفرشی

اهمیت بسته‌بندی در محصول شکر قهوه‌ای

طبیعتا قند و شکر وقتی در تماس با محیط بیرون قرار می‌گیرند، علاوه بر جذب آلودگی، انواع میکروب‌ها و گردوغبار، به‌ویژه در مناطق مرطوب امکان جذب رطوبت را دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش آسیانیوز؛ شکر قهوه‌ای از این لحاظ بسیار حساس‌تر است و به دلیل رطوبتی که دارد، آلودگی‌ها را به‌راحتی می‌تواند جذب کند. اگر در بسته‌بندی شکر قهوه‌ای و یا شکر قهوه‌ای فله، استانداردها رعایت نشده باشد، نمی‌توان شکر قهوه‌ای را به عنوان نوعی مرغوب شناخت.

شکر قهوه‌ای شرایط نگهداری خاص خود را دارد. اگر شکر قهوه‌ای در بسته‌بندی‌هایی باشد که نفوذ هوا به آن مشکل است و یا به صورت فله به بازار عرضه گردد، مسلما دیگر امکان استفاده از آن وجود نخواهد داشت. چون کاملا سفت شده و دیگر قابل استفاده نیست.

قند و شکر یکی از اقلام خوراکی است که بسته‌بندی باکیفیت و بهداشتی آن‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد. بسته‌بندی قند و شکر امروزه توسط دستگاه‌های پیشرفته و اتوماتیک و بدون نیاز به دخالت دست انجام می‌شود. بنابراین توجه به بسته‌بندی قند و شکر به‌ویژه درباره شکر قهوه‌ای از نکات بسیار مهمی است که مصرف‌کننده حتما باید در هنگام خرید محصول مدنظر قرار دهد.

نظر شما