به گزارش خبرنگار ایرنا، سید صادق میرئی روز شنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه ۲۳ هزار معلول بهصورت دائمی از خدمات بهزیستی استفاده میکنند، افزود: در حوزه بهزیستی آنچه امروز به عنوان یک مسئله مهم مورد بحث است عدم ضمانت اجرایی قوانین مصوب میباشد.
وی عنوان کرد: سال گذشته ۳۰ هزار تماس با سامانه برخط بهزیستی قم و ۱۷ هزار تماس نیز با اورژانس اجتماعی در حوزه مختلف آسیبهای اجتماعی برقرار شدهاست.
مدیرکل بهزیستی استان قم با بیان اینکه معیشت، اشتغال و سایر کمکها سه عرصه مهم در توانمندسازی جامعه مددجویان است، ابراز کرد: سال گذشته برای یکهزار و ۲۰۰ مددجوی قمی ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در راستای توانمندسازی این افراد پرداخت شد.
وی با اشاره به افزایش 130 درصدی مشارکتهای مردمی طی سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲، ۲۱ میلیارد تومان برای خانهدارشدن مددجویان قمی پرداخت شدهاست.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه معیشت، ۱۵ هزار نفر از خدمات مستمر استفاده میکنند، افزود: سال گذشته ۱۰۰ هزار کودک و نوزاد قمی غربالگری شنوایی و بینایی شدند.
مدیرکل بهزیستی قم عنوان کرد: طی سالی که گذشت ۳۵ میلیارد تومان برای مناسبسازی شهری هزینه شد که بهسازی ۳۱ ایستگاه اتوبوس به همراه تجهیز ۲۰۴ اتوبوس به رمپ ویلچر رو از جمله مهمترین آنهاست.
وی ادامه داد: هشت هزار نفر از مددجویان قمی دچار معلولیت شدید بوده و نیازمند رسیدگی و نگهداری مستمر هستند و بهخاطر محدودیت مراکز موجود، احداث پنج مرکز وابسته به بهزیستی در دست احداث است که میتواند بخشی از این نیازها را برطرف کند.
مدیرکل بهزیستی استان قم در پایان ابراز کرد: در توسعه مراکز بهزیستی بهشدت نیازمند حمایت خیرین هستیم.
نظر شما