شناسهٔ خبر: 67749111 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

غذا برای فضانوردان چه طعمی دارد؟/شدت این رایحه‌ها در فضا

اقتصادنیوز: محققان دانشگاه RMIT با هدف درک این موضوع که چرا وعده‌های غذایی فضانوردان در فضا بی‌مزه می‌شود، یک مطالعه پیشگامانه بر روی غذا انجام داده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، این تحقیق که در مجله بین‌المللی علوم و فناوری غذایی منتشر شده است، نتایج ارزشمندی برای بهبود رژیم غذایی افراد منزوی، از جمله ساکنان خانه سالمندان، با شخصی‌سازی عطرها برای افزایش اشتهای این افراد دارد.

خبرآنلاین نوشت؛ تحقیقات قبلی نشان داده است که عطر نقش زیادی در طعم غذا دارد؛ در مطالعه‌ای که انجام شد، محققان نحوه تغییر عصاره‌های وانیل، بادام و لیمو از محیط‌های معمولی روی زمین به محیط محدود ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با استفاده از عینک‌های واقعیت مجازی برای شبیه‌سازی VH بررسی کردند.

محقق ارشد دکتر جولیا لو از دانشکده علوم گفت که رایحه وانیل و بادام در محیط شبیه‌سازی شده، شدیدتر است، در حالی که رایحه لیمو بدون تغییر باقی مانده است. این تیم یک ماده شیمیایی شیرین خاص در رایحه وانیل و بادام به نام بنزآلدئید پیدا کردند که می‌تواند تغییر در ادراک را توضیح دهد.

 

برچسب‌ها:

نظر شما