شناسهٔ خبر: 67742367 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ساخت دستگاه الکتروشوک خودکار، دستاورد محققان جوان ایرانی

مدیر تحقیق و توسعه یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از طراحی و ساخت دستگاه الکتروشوک خودکار (AED) توسط محققان جوان این کشورمان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، علی حیدرنژاد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار این خبرگزاری گفت:در هنگام احیای بیمارانی که دچار ایست قلبی می‌شوند عنصر زمان بسیار مهم است، به همین دلیل فناوران شرکت ما دستگاه الکتروشوک خودکار را طراحی و تولید کرده اند که تا زمان رسیدن نیرو‌های اورژانس و اعزام به بیمارستان، در زمان طلایی احیای بیمار را انجام می‌دهد.

وی افزود: دستگاه الکتروشوک خودکار (AED) یک دستگاه اعمال شوک قلبی است که بدون نیاز به پزشک متخصص و با بررسی ریتم قلبی بیمار، نیاز به اعمال شوک را تشخیص می‌دهد.

مدیر تحقیقات این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه این دستگاه از طریق اتصال دو پد روی بدن بیمار، اقدام به دریافت سیگنال قلبی می‌کند، گفت: دستگاه الکتروشوک خودکار در کمتر از ۸ ثانیه سیگنال قلبی فرد بیمار را بررسی کرده و در صورتی که یکی از دو ریتم فیبریلاسیون بطنی (V-FIB) یا تاکی کاردی بطنی (V-TACH) تشخیص داده شد، دستگاه انرژی مناسب را اعمال خواهد کرد. 

حیدرنژاد در ادامه گفت: این دستگاه از دو زبان فارسی و انگلیسی پشتیبانی می‌کند و به گونه‌ای طراحی شده است که با راهنمای صوتی و تصویری تمام مراحل را به کاربر توضیح دهد.

مدیر تحقیق و توسعه این شرکت دانش بنیان گفت: دستگاه الکتروشوک ساخته شده در شرکت ما با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی داخلی سازی شده است و خدمات پس از فروش آن بصورت سالانه ارائه می‌شود.

نظر شما