به گزارش گروه استانهای ایسکانیوز، علی فاتحینیا با اشاره به اهمیت پیشگیری از بروز تب کریمه کنگو اظهار کرد: در راستای پیشگیری از تب کریمه کنگو گوشت خارج شده از کشتارگاه الزاما سرد شده است.
وی افزود: دو کشتارگاه صنعتی و هفت کشتارگاه سنتی در سطح استان فعالیت دارند و کشتار دام و استحصال را انجام میدهند و پس از کشتار دام گوشت به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه باقی میماند و پس از آن به صورت سرد به مراکز فروش وارد میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد ضمن توصیه اکید به مردم استان یزد در راستای پیشگیری از شیوع تب کریمه کنگو عنوان کرد: با توجه به قرارگیری در ایام محرم هیأتهای مذهبی از هرگونه کشتار دام در اماکن عمومی خودداری کنند تا از بروز و انتشار بیماریهای مرتبط با دام جلوگیری شود.
وی افزود: یزدیها در صورت تهیه گوشت بدون مهر و برچسب حتما به مدت ۲۴ ساعت آن را در یخچال نگهداری کنند، چرا که سرد کردن میتواند برخی از بیماریهای مرتبط با دام را برطرف کند.
فاتحینیا تاکید کرد: توصیه اکید ما به مردم این است که گوشت را از مراکز عرضه مجاز و همراه با مهر و برچسب دامپزشکی تهیه کنند.
وی با اشاره به نظارت بر کشتار دام در ایام محرم عنوان کرد: ناظران بهداشتی و شرعی در کشتارگاهها سطح استان فعالیت دارند و مدیران شهرستانها نیز با هیأتهای مذهبی در راستای عدم کشتار در اماکن عمومی و تهیه گوشت بهداشتی از کشتارگاهها جهت استفاده در غذای نذری نامهنگاری کردند.
خبرنگار: علیرضا شفیعی
انتهای خبر/
نظر شما