شناسهٔ خبر: 6761095 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

سفر وزير خارجه روسيه به قطر

موج - لاوروف در دوحه قطر در نشستي سه جانبه با حضور وزير خارجه آمريکا و وزير خارجه عربستان شرکت خواهد کرد.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از ايتارتاس، وزارت امور خارجه روسيه، اعلام کرد سرگئي لاوروف، وزير خارجه اين کشور، براي ديدار با مقامات قطري، روزهاي 2 و 3 آگوست (11 و 12 مرداد) راهي دوحه، پايتخت قطر، خواهد شد.
بر اساس اين گزارش، لاوروف در اين سفر که امروز انجام خواهد شد، با تميم بن حمد آل ثاني، امير قطر، ديدار و در ادامه حضور خود در اين کشور مذاکرات خود را با وزير امور خارجه اين کشور، خالد بن محمد العطيه، انجام خواهد داد.
قرار است در اين سفر لاوروف در نشستي سه جانبه با حضور جان کري، وزير خارجه آمريکا و عادل جبير، وزير خارجه عربستان، نيز شرکت کند.
وزارت خارجه روسيه در بيانيه‌ اي اعلام کرد: لاوروف در قطر مسائلي چون حل‌ و فصل صلح‌ آميز بحران سوريه، يمن و ليبي را با تاکيد بر تثبيت تلاش‌هاي بين‌المللي در يافتن راه‌ حلي مشترک براي بحران نظامي و سياسي در اين کشورها بررسي خواهد کرد.
وزارت خارجه روسيه افزود: نقش و جايگاه ايران در منطقه بعد از توافق هسته‌اي به صورت مفصل بررسي خواهد شد.