به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت صمت، به همت دفتر رسانه وزارت صمت و در راستای برگزاری اردوی راهیان پیشرفت، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در رشتههای مهندسی صنایع و مکانیک و شیمی از بخشهای مختلف کارخانه غذایی بدر از جمله واحدهای کنترل، تهیه، قرنطینه و انبار بازدید کردند.
در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص فراگیری جهاد تبیین و ضرورت آشنایی آحاد جامعه با توانمندیها و ظرفیتهای بخش صنعتی و کارآفرینی، در قالب اردوهای روایت پیشرفت با هدف تقویت روحیه خود باوری، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در رشتههای مهندسی صنایع و مکانیک و شیمی ، از بخشهای مختلف کارخانه غذایی بدر از جمله واحدهای کنترل، تهیه، قرنطینه و انبار بازدید کردند.
در این بازدید علمی که در روز دوشنبه 18 تیرماه ۱۴۰۳ به درخواست مدیر فرهنگی دانشگاه با همکاری وزارت صمت انجام شد، دانشجویان از نزدیک با فرایند کنترل مواد اولیه و کشاورزی، سیستم مستندات، کنترل خط تولید، بخش میکروبیک، قرنطینهسازی، انبار و فروش در هر یک از واحدهای مربوط در صنایع غذایی بدر آشنا شدند.
گفتنی است شرکت غذایی بدر (هوفرد) تولید کننده محصولات غذایی با برند بدر، در سال 1349 با تولید مربای هویج، مربای بالنگ آغاز کرده و هماکنون با تکیه بر کیفیت محصولات تولیدی توانست بین رقبای خارجی و صادرکنندگان مواد غذایی سهم عمدهای در صادرات کشورهایی نظیر آمریکا، استرالیا، کانادا و سایر کشورهای اروپایی و آسیایی را به خود اختصاص دهد.
انتهای پیام/
نظر شما