شناسهٔ خبر: 67605708 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد: مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

نظارت ۳۶۷ کارشناس بهداشت محیط بر رعایت ضوابط بهداشتی ماه محرم نظارت ۳۶۷ کارشناس بهداشت محیط بر رعایت ضوابط بهداشتی ماه محرم

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد ۳۶۷ کارشناس بهداشت محیط بر رعایت ضوابط بهداشتی ماه محرم نظارت دارند.

صاحب‌خبر -

فرشید وفا مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بازرسان بهداشت محیط در قالب ۱۳۰ تیم بازرسی در مناطق زیر پوشش دانشگاه؛ بر رعایت ضوابط بهداشت محیط و عوامل محیطی موثر بر سلامت عزاداران سید الشهدا (ع) نظارت دارند.  

وی افزود: از این تعداد، ۲۲۷ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۷۱ تیم در شهر مشهد فعالیت و بر عملکرد هیات‌های مذهبی، ایستگاه‌های صلواتی، موکب‌ها و مکان‌های تجمعی برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان نظارت بهداشتی دارند.

وی با بیان اینکه خدمت در این ایام در ۴ حوزه هماهنگی بین بخشی با ارگان‌های مرتبط مانند سازمان تبلیغات اسلامی و اداره امور مساجد نظارت بر بهداشت غذا، نظارت بر بهداشت اب و نیرو‌های داوطلب خدمت رسانی به عزاداران و دفع پسماند فاضلاب موکب به منظور جلوگیری از شیوع بیماری انجام می‌شودهم گفت: لیست موکب‌ها و هیات مذهبی و ایستگاه‌های صلواتی باید توسط سازمان تبلیغات اسلامی به مراکز بهداشت منطق پنجگانه و شهرستان‌ها ارسال می‌شود.  

وفا با اشاره به اینکه نحوه تهیه و توزیع نذورات، محل طبخ نذورات، سلامت مواد اولیه در شرایط بهداشتی، فرایند بسته بندی و رعایت زنجیره گرمای غذا و جلوگیری از بیماری‌های منتقله از غذا از نکات مورد توجه کارشناسان بهداشتی است، افزود: تامین آب شرب سالم و یا تهیه آب‌های بطری شده، رعایت اصول بهداشتی در فرایند تهیه یخ، استفاده از یخ‌های بهداشتی و یا دور بودن یخ‌های غیر بهداشتی از مایعات، دارا بودن کارت بهداشت نیرو‌های فعال در عرصه طبخ و توزیع مواد غذایی در موکب‌ها و هیات‌ها، دفع بهداشتی فاضلاب و پسماند موکب‌ها از دیگر موضوعات با اهمیت در حوزه بهداشت عزاداران حسینی است.  

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه با توجه به خطر بیماری دنگی، امحاء زباله‌ها و دفع فاضلاب از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود مصرف لیوان‌های یکبار مصرف کاغذی و بر پایه گیاهی برای نوشیدنی‌های گرم و شستشو گند زدایی محل طبخ مواد غذایی و رسیدگی به شکایات رسیده به سامانه ۱۹۰ در حداقل زمان ممکن از دیگر اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در این ایام خواهدبود.

نظر شما