به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی بعد از شرکت در مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در حسینیه جماران در جمع خبرنگاران گفت: بسیار امیدوارم که امروز مشارکت بیشتر از قبل باشد که گزارش ها و نظرسنجی ها هم چنین چیزی را می گوید.
بنابر روایت ایسنا، وی با ابراز امیدواری از حضور پرشکوه مردم در انتخابات گفت: امیدوارم مردم با انتخاب یک رییس جمهور قوی بتوانند آینده خود را بهتر بسازند.
وی ادامه داد: رای بالای مردم در اصل مشارکت و شخص رئیس جمهور آینده بسیار اثرگذار است پس شرکت در انتخابات را جدی گرفته و امروز را به جشن ملی تبدیل کنیم.
وی افزود: فردا روز وفاق است و باید اختلافات در دوران رقابت ها کنار گذاشته شده و به هر کسی که رییس جمهور می شود، برای رفع مشکلات کمک شود.
سیدحسن خمینی در پایان از مردم برای شرکت در انتخابات دعوت کرد و گفت که کارآمدی نظام جمهوری اسلامی مهمترین هدفی است که همه باید دنبال کنند.
قاضی زاده هاشمی: انتخاب رئیس جمهور هم یک حق و هم یک تکلیف است
همچنین آنگونه که ایسنا روایت میکند، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی پس از مشارکت در مرحله دوم انتخابات در حسینیه ارشاد تهران در جمع خبرنگاران، بیان کرد: الان اصل ماجرا حضور مردم است. ان شاءالله مردم با قوت آمده و رای دهند. انتخاب رئیس جمهور هم یک حق و هم یک تکلیف است. دولتی که سر کار می آید، رئیس جمهور همه ملت ایران خواهد بود. چه ما به او رای بدهیم و چه رای ندهیم.
وی در ادامه اظهار کرد: منتهی رئیس جمهوری که رای آن ضعیف باشد، من فارغ از مصداق می گویم هم در روابط بین الملل و هم در توسعه روابط اقتصادی و هم در حوزه گفت وگو با اقوام داخلی خود دچار چالش خواهد بود و طبیعتا مشکلات اقتصادی، امنیتی و بین المللی ما بیشتر خواهد بود. من از همه مردم حتی آنهایی که ناراحت و عصبانی هستند و مشکل اقتصادی و معیشتی داشته و معتقدند که دولت ها به آنان فکر نکرده اند، دعوت می کنم در انتخابات شرکت کنند؛ نیامدن مسئله را تشدید می کند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه تصریح کرد: مهم است که چه کسی رئیس جمهور شود. کسی باید رئیس جمهور شود که بتواند سیاست هایی که طراحی شده را با قدرت جلو ببرد. هر دو کاندیدا قائل به این بودند که ما آمدیم سیاست های مقام معظم رهبری را پیش ببریم. سیاست های نظام را پیش ببریم و آمدیم قانون را اجرا کنیم. باید کسی بیاید که بهتر بتواند در حوزه سیاست خارجی که نگاهش به شرق است و نگاهش به همسایه است، کار را جلو ببرد.
وی در ادامه تاکید کرد: کسی که خودباوری به مردمی سازی دارد و می تواند با مردم کشور را اداره کند؛ او به مردم تکیه می کند و مردم نیز به او تکیه می کنند. این ها خصوصیاتی است که رهبری نیز به آن اشاره کردند مساله کارآمدی و توانایی است، مسئله بسیج امکانات و روابط با قوا است.
قاضی زاده هاشمی افزود: باید کسی رئیس جمهور شود که بتواند دو قوه دیگر را با خود همراه کند. ان شاءالله مردم یک فرد کارآمد را انتخاب کنند و انتخاب اصلح اتفاق بیافتد و بهترین ها برای ملت ایران رقم بخورد.
هادی خامنهای: برخلاف آنچه می گویند، رئیس جمهور همه کاره است
بنابر روایت ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنه ای پس از مشارکت در انتخابات در حسینیه ارشاد تهران در جمع خبرنگاران، بیان کرد: آنهایی که رای نمی دهند معمولا شانس را به نفر مخالف خود می دهند و این رای ندادن جنبه مثبت ندارد، بیشتر جنبه های منفی دارد؛ حداقل در این موقعیت که همه دوستان و بزرگان این مطلب را گفتند.
وی اظهار کرد: صد درصد مشارکت مردم در سرنوشت کشور موثر است. رئیس جمهور برخلاف آنچه که می گویند هیچ کاره است، همه کاره می باشد. رئیس قوه مجریه است و وزرا و کارگزاران اجرایی همه تحت نظر و مدیریت آن هستند.
دبیر کل مجمع نیروهای خط امام در ادامه تاکید کرد: نمی شود از این انتخاب بزرگ صرف نظر کرد.
آخوندی: فضا برای اعمال اراده ملی فراهم است
همچنین عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی که برای مشارکت در انتخابات در حسینیه ارشاد حضور پیدا کرده بود، گفت: من فکر میکنم که فضا برای اعمال اراده ملی فراهم است. افراد میتوانند تا حد زیادی مطمئن باشند که اراده، نظر و رایشان واقعاً محاسبه میشود. بنابراین، باید از این فرصت حداکثر استفاده را کرد و همه باید بیایند و در انتخابات شرکت کنند.
او تاکید کرد: این فرصت را از دست ندهید و سهم خود را در تعیین سرنوشت کشور ایفا کنید.
۲۷۲۱۹
نظر شما