شناسهٔ خبر: 67503596 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی ما در تولید و توسعه کشور یعنی کارگران و کارآفرینان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی جودکی عصر امروز _چهارشنبه سیزدهم تیر_ در بزرگداشت دهه تولید و تجارت و آئین تجلیل از واحدهای منتخب صنعتی و معدنی استان مرکزی اظهار کرد: هر روز باید از تولیدکنندگان و صنعتگران به دلیل اینکه با وجود مشکلات و مسائل متعدد همچنان پای تولید ایستاده‌اند، قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه افرادی که پای تولید کشور ایستاده‌اند جهادگر هستند، افزود: استان مرکزی از نظر کسب و کار رتبه خوبی دارد، اما باید با برنامه‌ریزی به شرایط بهتری دست یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی ما در تولید و توسعه کشور یعنی کارگران و کارآفرینان است.

جودکی با بیان سپهر صنعت استان مرکزی پر از ستاره‌های پرفروغی است که هر یک در مسیر تولید حرکت می‌کنند افزود: در حوزه مسئولیت اجتماعی از جمله درمان، مدرسه سازی و کارهای عام‌المنفعه صنعتگران این استان اقدامات ارزشمندی انجام داده‌اند.

وی اظهار کرد: استان مرکزی می‌تواند از نظر صنعت و معدن جایگاه مطلوب‌تری را پیدا کند. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: در حادثه ریزش معدن شازند بخش خصوصی و دولتی در کنار هم ایستاده‌اند تا پیکر دو کارگر باقی مانده از زیر آوار پیدا شود.

مشکلات مالیاتی و بانکی تولیدکنندگان باید مرتفع شود

منوچهر توسطی رئیس خانه صنعت و معدن استان مرکزی اظهار کرد: مشکلات مالیاتی و بانکی که سامانه‌ها برای تولیدکنندگان ایجاد کرده‌اند، باید مرتفع شود؛ هدف تحریم متوقف کردن خطوط تولید ایران است که امیدمی رود رئیس جمهور آینده تحریم‌ها را رفع کند.

وی افزود: در صورتی که کشوری قدرتمند و قوی با اشتغال پایدار، استقلال اقتصادی و ارزآور می‌خواهیم باید به صنعت و صنعتگران توجه کنیم.

۵۰ درصد آلودگی‌های زیست محیطی مربوط به صنایع است

یوسف یوسفی مدیرکل محیط زیست استان مرکزی هم با بیان اینکه معمولاً ۵۰ درصد آلودگی‌های زیست محیطی مربوط به صنایع هستند، اظهار کرد: صنایع آلاینده باید بیش از پیش برای مسئولیت اجتماعی خود تلاش کنند؛ ۱۱ میلیون تن سالانه پسماندهای صنعتی و یک میلیون تن پسماندهای ویژه در استان مرکزی تولید می‌شود.

وی اضافه کرد: باید به سمت و سوی اقتصاد چرخشی حرکت کنیم و باید این پسماندها در صنایع دیگر مورد استفاده قرار گیرد، البته این اقدام آغاز شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: سازمان محیط زیست هر ساله دو جایزه ملی محیط زیست و صنعت سبز برگزار می‌کند.

یوسفی با بیان اینکه در شهریورماه امسال فراخوان شرکت برای این جایزه از طریق سامانه جامع حفاظت انجام می‌شود، افزود: سال گذشته ۱۵ صنعت استان مرکزی برای جایزه صنعت سبز شرکت کردند که سه صنعت موفق به برگزیده در سطح ملی و شش واحد هم به عنوان برتر استانی معرفی شد.

وی ادامه داد: استان مرکزی پایتخت صنعت ایران است، بنابراین باید در این استان برای کسب جایزه ملی صنعت سبز استقبال بیشتری شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی خاطرنشان کرد: محیط زیست برای کاهش و رفع مشکلات زیست محیطی، صندوق ملی محیط زیست را ایجاد کرده است.

یوسفی افزود: تسهیلات این صندوق مشترک با بانک‌ها و در راستای مباحث زیست محیطی با سود ۱۷ درصد و مدتی تنفس اهدا می‌شود.

به گزارش ایمنا، در پایان این آئین از واحدهای برتر صنعت و معدن استان مرکزی با اهدای لوح و جوایزی قدردانی شد.

نظر شما