به گزارش آنلاین جام جم البرز،شهرام صیادی علائم مشترک بیماریهای منتقله از پشه آئدس را تب ناگهانی و شدید، سردردهای شدید، درد پشت چشم، ضایعات پوستی، استفراغ، درد مفاصل، احساس خستگی و حالت تهوع برشمرد و گفت: افراد در صورت مشاهده این علایم سریعا به مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند. رئیس دانشگاه با بیان اینکه این پشه در آبهای راکد هر چند کم، مثل آب زیر گلدان، ظروف پلاستیکی رها شده و ... تخم گذاری میکند افزود: راههای مقابله با این پشه که میتواند ناقل چهار بیماری تب دانگ، زیکا و چیکونگونیا و تب زرد باشد میتوان به راههایی همچون تخلیهی آب زیر گلدان و ظرف آب حیوانات و شستشوی ظرف به صورت مستمر، خالی کردن آب زیرکولر، ناودان و ...، خودداری از نگهداری تایر در فضای غیر مسقف، جمع آوری ظروف رها شده، قراردادن در پوش برای ظروف ذخیره آب و تخلیه و شستن مرتب سطلهای زباله اشاره کرد.
وی در پایان تاکید کرد: راههایی همچون استفاده از توری برای درب و پنجره خانه، پوشیدن لباسهای آستین بلند و استفاده از اسپری حشره کش در محلها و محیطهای آلوده و محتمل به وجود پشه آئدس برای پیشگیری از آن کمک کننده میباشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرزهشدار داد:
ضرورت رعایت توصیه بهداشتی در مقابل پشه آئدس
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه در سال جاری موردی از ابتلا به بیماریهای ناشی از نیش پشه آئدس در استان وجود نداشته است تاکید کرد: توصیههای بهداشتی در مقابل پیشگیری از این بیماری برای عموم مردم به ویژه مسافران به کشورها حوزه خلیج فارس و استانهای گیلان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، هرمزگان ضروری است.
صاحبخبر -
نظر شما