به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ابریشمیراد امروز _چهارشنبه سیزدهم تیر_ در نشست خبری آئین رونمایی از پوستر جشنواره ملی تئاتر اقتباس اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این رویدادها، ایجاد رفاه و تعالی برای شهر است، شاهینشهر به عنوان شهر دانش و خلاقیت به عنوان یک شهر نوپا و جوان پرچمدار تعالی و توسعه نوین برای گامهای مؤثر در ایجاد تمدن ایران اسلامی است که هدف غایی بیانیه دوم انقلاب است و امیدوارم این پرچمداری را شاهینشهر به خوبی انجام دهد.
وی افزود: امروزه یکی از تئوریهای موفق در نظام برنامهریزی شهری، موضوع شهرهای خلاق است و از آنجایی که شاهینشهر این نام را یدک میکشد تاکید ویژهای بر توسعه مقوله فرهنگ دارد.
شهردار شاهینشهر ادامه داد: اگر ما به دنبال توسعه یک شهر خلاق هستیم باید در جامعه موضوع هنر جاری شود، زیرا بیشترین تأثیر را در بروز خلاقیت دارد.
ابریشمیراد بیان کرد: در نظام مدیریتی شهرهای خلاق، مدیران باید شرایطی را فراهم کنند که مردم بتوانند در اداره امور شهر دخالت کنند و با استفاده از قوه تخیل از ظرفیتهای پیش روی خود برای حل مشکلات استفاده کنند.
وی ادامه داد: در نظام مدیریتی شهر خلاق، به خیال پردازی و تخیل، هم مشروعیت و هم تشویق داده میشود و چیزی که میتواند این موضوع را تقویت کند به طور حتم هنر است و تاکید میشود که مدیران به مقوله هنر توجه کنند.
شهردار شاهینشهر گفت: هنر زبانِ بیان احساس است و هنر نمایش، زبانِ بیان ناگفتهها است، هنر نمایش از آن جهت که به هنرمند اجازه خطا نمیدهد و قابل تکرار و اصلاح نیست و به صورت زنده ارائه میشود به طور حتم هنری است که بسیار دشوار و سخت و تأثیرگذار است و همواره در طول تاریخ این هنر دربرگیرنده مفاهیم اخلاقی و اجتماعی بوده است و پیوند ناگسستنی با ادبیات هر سرزمین داشته است.
ابریشمی راد تاکید کرد: برای اینکه بازگشتی به غنای فرهنگی و ادبیات فاخر ایران داشته باشیم و نسل نو ما بتواند این داشتههای ارزشمند را مجدد بازیابی کند باید از این تاریخ و ادبیات پرشکوه صیانت شود.
وی گفت: شاهینشهر وارد یک عرصه خوب در همکاری بین مدیریت شهری و حوزه فرهنگ و ارشاد شده است و آثار این حرکت مفید، به زودی در بستر جامعه هویدا خواهد شد.
شهردار شاهینشهر بیان کرد: ما به دنبال هویت بخشی هستیم، هویت بخشی به ایران و ایرانی و شهر نوپای شاهینشهر، زیرا برای ما بسیار مهم است که فرزندانمان بدانند ایران کجاست و ایرانی کیست؛ اینکه نام شاهینشهر به عنوان ایران کوچک مطرح است و از تمام اقوام، ملیتها و قومیتها در این شهر ساکن هستند با حمایتهای شورای اسلامی شهر تمام برنامههایی که در حوزه مدیریت شهری در این دوره در شهر شاهینشهر اجرا میشود یک هدف و استراتژی راهبردی را دنبال میکند تا این شعار را محقق کند که شاهینشهر جلوهای از شکوه تمدن ایران بزرگ باشد.
افتتاح مجموعه تماشاخانه جم در شاهین شهر
شهردار شاهین شهر گفت: تماشاخانه جم بخشی از فرهنگسرای خانواده است که در اوایل دهه ۹۰ این فرهنگسرا شروع شد و قرار بود یک سالن اجتماعات داشته باشد که به دلیل اینکه پرهزینه بودن ساخت سالن اجتماعات، این مجموعه رها شده بوده.
وی افزود: بر اساس طرحها و نقشههای قبل پیشبینی شده بود که یک آمفی تئاتر یا سالن چند منظوره ایجاد شود و نقشههایی بر این اساس تهیه شد، و تاکید ما بر جاری شدن موضوعات هنری در جامعه بود.
شهردار شاهین شهر ضمن احترام به همه رشتههای هنری افزود: هنر نمایش اصالت خاصی دارد و نیازمند مکانی است که متولیان امور فرهنگی باید بستر آن را فراهم کنند.
ابریشمیراد ادامه داد: این تماشاخانه مدل الیزابتین طراحی شده، یعنی از لحاظ چیدمان چهار طرفه است و صحنه به گونهای است که هنرمند وقتی روی آن قرار میگیرد از چهار جهت تماشاچی نظارهگر آن است، همچنین برخی از سکوهای مجموعه جم متحرک هستند و میتواند به سه طرفه شود و با ریل جمع گردد؛ تجهیزات نور و صدا به گونهای طراحی شده است که در نهایت نمای زیبایی به مجموعه میدهد.
وی گفت: مجموعه تماشاخانه جم ۲۰۰ نفر ظرفیت دارد که با برآورد ۱۱ میلیاردی آغاز شد اما ،۱۸ میلیارد برای شهرداری هزینه داشت و در حال حاضر آماده بهرهبرداری است و امروز با حضور مردم و مسئولان افتتاح میشود و یک اثر هنری در افتتاحیه خواهیم دید.
نظر شما