شناسهٔ خبر: 67475871 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

توسط وزیر علوم تشریح شد؛

ماندگارترین دستاورد‌های وزارت علوم در دولت سیزدهم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شاخص‌ترین و ماندگارترین دستاوردهای وزارت علوم در دولت شهید جمهور را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل به شاخص‌ترین دستاوردهای وزارت علوم در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در دولت شهید جمهور 75 گام و اقدام تحولی انجام داده‌ایم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: در این دولت 72 هزار شغل دانش‌بنیان در شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی به تأسیس صندوق عالی علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد و افزود: این طرح به منظور تمهید و بسترسازی فعالیت‌صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری که اصل تأسیس آن برای جهت‌دهی و اولویت‌گذاری در راستای خلق ثروت، حل مشکلات و زمینه‌سازی برای پیشرفت در حوزه‌های کلان آموزش، پژوهش، فناوری و تأمین منابع مالی فعالیت‌های مرتبط با دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی عالی و پژوهشی است در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و اساسنامه آن توسط شهید جمهور آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی ابلاغ شد.

زلفی‌گل در ادامه خاطرنشان کرد: تأسیس معاونت فناوری و نوآوری و ایجاد نظام سنجش و انگیزش جدید نیز بخش دیگری از دستاوردهای وزارت علوم است.

وزیر علوم اضافه کرد: در این دولت 60 پایه تشویقی برای اعضای هیئت علمی، 60 پایه تشویقی برای کارکنان و یاوران علمی و دستورالعمل انتخاب دانشجویان سرآمد برای اولین‌بار تدوین و ابلاغ شد، ایجاد ردیف ویژه برای حمایت مالی از دانشمندان یک درصد ملی و بین‌المللی و ایجاد ردیف ویژه برای مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی را نیز در دستور کار داشتیم.

وی به چگونگی ساخت خوابگاه‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی کرده بودیم تا پایان دولت شهید جمهور پنج هزار و 600 واحد خوابگاه متأهلی به بهره‌برداری برسانیم که در حال حاضر تعداد قابل توجهی از خوابگاه‌ها تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

وزیر  علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه یادآور شد: تأسیس صندوق عالی علوم، تحقیقات و فناوری یکی از شاخص‌ترین و ماندگارترین طرح‌های دولت سیزدهم است که به پیشبرد قراردادهای دانشگاه با صنعت کمک می‌کند.

زلفی‌گل اضافه کرد: علاوه بر این‌ طرح‌ها، اقدامات بسیار مهم دیگری نیز در این دوره صورت گرفته که از جمله آنها تأسیس سامانه نان و دانا است که تمام نیازهای صنایع خصوصی و دولتی در این سامانه ثبت و ضبط می‌شوند و در معرض دید دانشمندان و پژوهشگران قرار می‌گیرند و یک همرسانی بین دانشمندان و نیازهای کشور برقرار می‌کنند. به روزترین خبرهای دانشگاهی را می‌توانید با ساخت اکانت شخصی برای خودتان با نشانی https://farsnews.ir/r/0Ib و دنبال کردن گروه دانشگاه با آی دی https://farsnews.ir/University قبل از دیگران ببینید.

برچسب‌ها:

نظر شما