شناسهٔ خبر: 67384993 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی:

مشارکت موجب مقاوم‌شدن کشور مقابل بدخواهان می‌شود

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مشارکت سبب افزایش اقتدار نظام اسلامی و موجب ایجاد همبستگی و احساس پیوند و محبت ملی و برجسته می‌شود، تاکید کرد: مشارکت کشور را برابر بیگانگان و بدخواهان مقاوم می‌کند.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی عصر امروز (چهارشنبه، ۶ تیرماه) در نشست خبری بیان مواضع وی که در خبرگزاری فارس برگزار شد، ضمن تبریک عید سعید غدیر خم، اظهار کرد: انشالله همه ما پیرو حضرت علی علیه السلام باشیم و نظام ما که پیرامون آموزه‌های ادبی شکل گرفته بتواند از سیره حکمرانی علوی الگو بگیرد. وی افزود: خرسندیم که نظام ما بر اساس تعهدات خود یعنی قانون و اداره کشور بر اساس مقررات مصوب و برنامه‌های روشن چه قانون اساسی و چه قوانین موضوعه همه امور را سامان داده است.

شهید رئیسی سبک مدیریت اسلامی انقلابی را زنده کرد
نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرد: شهید عزیز شهید رئیسی شهید خدمت و جمهور از دست ما رفت و یادگار‌های جاودانه بر جای گذاشت. سبک مدیریت اسلامی انقلابی را زنده کرد و سنتی بسیار استوار و ارزشمند و جای گذاشت، اما با شهادت او باید این راه ادامه پیدا کند و نظام بر اساس قانون و مقررات و اصول ثابت خود به پیش برود. وی افزود: اینکه طبق برنامه در مورد ۵۰ روزه باید انتخابات به اتمام برسد و رئیس جمهور جدید تعیین شود یک رویکرد بسیار ارزنده در مدیریت کشور است. الحمدالله تلاش بسیاری هم برای معرفی نامزد‌ها اعم از گفت‌وگوها، مناظره‌ها، رفت و آمدها، بیانیه‌ها و سایر امور انجام گرفته است.

مشارکت سبب اقتدار نظام اسلامی است
پورمحمدی ادامه داد: طبق تأیید شورای نگهبان به صحنه آمدیم و تمام تلاش خودمان را برای آگاهی بخشی به جامعه انجام دادیم تا جامعه بتواند انتخاب روشن و شایسته‌ای داشته باشد. امروز در ساعات آخر تبلیغات انتخاباتی هستیم و باید همه تلاش خود را به یک موضوع مهم معطوف کنیم و آن مشارکت است. وی هرچند که انتظار بیش از این است، ولی در فرصت بسیار کوتاه ۵۰ روزه همه حوزه‌ها سامان پیدا کند کمی مشکل است، ولی فکر می‌کنم نظام قابلیت خود را طبق قانون نشان داد و از آن جهت قابل تقدیر است. نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مشارکت سبب اقتدار نظام اسلامی و موجب ایجاد همبستگی و احساس پیوند و محبت ملی و برجسته می‌کند، تاکید کرد: مشارکت کشور را برابر بیگانگان و بدخواهان مقاوم می‌کند و مدیران را در حل مشکلات کشور تواناتر می‌سازد از این جهت همه با هم تلاش می‌کنیم تا مشارکت بیافزاییم و این را به عنوان رسالت مشترک و همگانی خود قرار دهیم.

حس خودم را پس از رأی گیری خواهم گفت
پورمحمدی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در صورت عدم موفقیت برای کسب آرا در انتخابات ریاست جمهوری واکنش شما چه خواهد بود و برخی از الان خودشان را رئیس جمهور می‌دانند، گفت: حس خودم را پس از رأی گیری خواهم گفت، اما اگر انتخابات پرشور برگزار شود فوق العاده خوشحال می‌شوم و چه رأی بیاورم و چه رأی نیاورم بی‌نهایت خدا را سپاسگزار خواهم شد. طبیعی است اگر رأی آوردم فکر می‌کنم کشور دارای یک تحول مدیریتی و یک اتفاق مثبت فوق العاده در دسترسی به هدف‌ها خواهد شد.

پورمحمدی: به نفع کسی کنار نمی‌روم
وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا نظرسنجی‌ها را قبول دارید، گفت: نظرسنجی‌ها توسط دستگاه‌های مختلف انجام می‌شود و آن‌ها اعتبار خودشان را خراب نمی‌کنند، من نمی‌خواهم آن‌ها را رد کنم، اما بخش زیادی از سوال کنندگان نظر خود را ابراز نکردند. نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: درباره من هم خیلی‌ها گفتند که وی را نمی‌شناسیم و این هفت هشت سالی که نبوده است شناسنامه‌ای نداشته و از افکار عمومی غایب بوده است، بسیاری هم تقاضای معرفی بیشتر داشتند. در این فرصت کم امکانش میسر نبود و برخی از نامزد‌ها در دوره‌های قبل هم نامزد بودند و بیشتر معرفی شدند. من هم انتظار نداشتم که سبد رأی وسیعی داشته باشم البته انتخابات هم یک راه صاف و قابل پیش‌بینی نیست، هر لحظه ممکن است اتفاقات غیر قابل پیش بینی در آن رخ دهد. پورمحمدی اظهار کرد: اینکه بخواهم به نفع کسی کنار بروم این طور نیست؛ من نماینده نظریه انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی بر پایه اولیه و جدی آن هستم. مهم می‌دانم که مجدداً و بعد از ۴۵ سال گفتمان انقلاب اسلامی را بر اساس اصول اساسی آن بازگویی و بازنگری و تکرار کنم. به گفته وی، گفتمان انقلاب اسلامی را به مدار اصلی آن برگردانیم، انتخابات این فرصت را به من می‌دهد که آنچه را که می‌اندیشم و تمام عمر زندگی خود را برای آن گذاشته‌ام، به منصه ظهور در عرصه عمل برسانم.

گفتمان‌های دیگر را ناقص می‌دانم و خودم را گفتمان جامع می‌دانم
پورمحمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا به نفع کاندیدایی انصراف می‌دهید، گفت: گفتمان‌های دیگر را ناقص می‌دانم و خودم را گفتمان جامع می‌دانم و دلیلی نمی‌بینم به نفع کسی کنار بروم. انتخابات به دور دوم می‌کشد و آنجا تکلیف شفاف‌تر می‌شود. وی افزود: طبیعی است که اشخاص حق دارند حمایت کنند و حمایت هم می‌کنند و امروز هم شاهد بیانیه‌هایی بودیم و هستیم و شاید ادامه پیدا کند. آنچه در نامزد‌ها می‌بینیم، آن‌ها ابتدا به عنوان یک جریان نیامدند و بعد جریان‌ها حمایت کردند و از آن‌ها اعلام پشتیبانی کردند. دو سه نفر از دوستان ما از جریان اصولگرا هستند، ما در جناح اصولگرایی اتفاق نظر نداریم و در جریان اصلاح طلبی اجماع دارند. نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: در حال حاضر دوستانی که در جبهه اصولگرا کاندیدا هستند، تیم بندی‌ها، ستاد‌ها و شبکه‌های ارتباطی و روزنامه‌ها و عوامل پشتیبان آن‌ها از قبل تعریف شده است و به سرعت خود را سامان دادند. اصلاح طلب‌ها هم سال‌های سال است که حرف دارند و با اعتدالیون یا کارگزاران یکی شوند. من جدای از اینکه سابقه عملیات تبلیغی و ستاد انتخاباتی نداشتم، تردید ندارم که گفتمان اول امروز نامزد‌های کشور هستم. نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: من در هر دولتی که کار کردم، دولت را به شخص رئیس جمهور نشناختم و دولت را برای ملت می‌شناسم و در هر دولتی که دعوت شدم، به شرط اینکه امکان تلاش و فعالیت مثبت و سازنده به ما می‌دادند من استقبال کردم.

اصلاً نوع اصطکاک با دولت‌ها رو از اینکه گروکشی کنیم، نمی‌پسندم
پورمحمدی با اشاره به اینکه من اصلاً نوع اصطکاک با دولت‌ها رو از اینکه گروکشی کنیم، نمی‌پسندم، تصریح کرد: روش سیاسی ما مشکل دارد ما به یک دولت رأی می‌دهیم و شش ماه بعد با آن مشکل پیدا می‌کنیم و همه علیه او می‌شویم در صورتی که وقتی به او رأی می‌دهیم، باید تا پایان دوره از او پشتیبانی کنیم.

داستان‌هایی مثل کرسنت نباید دیگر در کشور تکرار شود
نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: من در سازمان بازرسی پرونده‌های بزرگی را پیگیری کردم. دیدم مستندی به نام زالو تهیه شده و در حال پخش آن هستند. دوستان دقت نکردند در همین مستند آمده است که در سازمان بازرسی و نماینده سازمان بازرسی قوی‌ترین و دقیق‌ترین گزارش را هم به دادگاه‌ها داده‌ایم و هم به محافل بین المللی و هم در جلسه محاکمه بین‌المللی علیه کرسنت نماینده سازمان بازرسی رفته و اجازه نداده است جمهوری اسلامی محکوم شود و طرف مقابل رئیس کرسنت از جمهوری اسلامی عذرخواهی کرده و اسنادی را داده است که در دادگاه ایران استفاده کردیم. وی افزود: احساس می‌کنم داستان‌هایی مثل کرسنت نباید دیگر در کشور تکرار شود، این داستان دو طرف دارد و باید حل شود یا این طرف مقصر است یا آن طرف. کرسنت موضوع مهم مملکتی است و پرونده فساد و رشوه به دادگاه رفته است.

قانون انتخابات ما هنوز کامل نیست
پورمحمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر جایگاه تحزب در ایران عنوان کرد: من تحزب را در سال‌های مختلف گفتم و هر کجا که سخنرانی داشتم به آن پرداختم و فقط در انتخابات از آن نگفته‌ام. قانون انتخابات ما هنوز کامل نیست. در سال ۱۳۵۸ امام بزرگوار ظرف دو ماه انتخابات برگزار کرد که واقعاً حرکت امام فوق العاده بود و این یعنی مردم سالاری و اینکه انتخابات در کشور اصل است. وی افزود: رهبری هم پافشاری کردند و نگذاشتند که انتخابات یک قدم عقب یا جلو برود و خدشه‌ای به آن وارد شود. متأسفانه قوانین انتخاباتی معیوب است و از گذشته این را گفته‌ام، حدود ۱۷ سال در تمام مصاحبه‌ها و گفتگو‌ها این را تکرار می‌کنم به طور جدی پای آن هستم. اگر کشور بخواهد از تشنج‌های سیاسی فاصله بگیرد، بخشی از آن به قانون انتخابات مربوط است. نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: وقتی نظام بر پایه مردم سالاری شکل گرفته است باید تحزب شکل گرفته باشد. هر کدام از رئیس جمهور‌هایی که آمدند، نماینده گروهی بودند و عده‌ای گفتند که جامعه ایرانی جامعه جمع‌گرا نیست، حزب‌ها متوقف می‌شود و امام هم در گذشته نگفتند که تعطیل کنیم. ۲۸۰ حزب در کشور داریم، ولی کشور به ۴ یا ۵ حزب شناسنامه‌دار نیاز دارد که پاسخگو باشند.

روابط ایران و روسیه حتماً بهتر می‌شود
پورمحمدی در پاسخ به خبرنگار روسیه که پرسید شما ادامه روابط ایران و روسیه را چگونه می‌بینید، گفت: حتماً خوب و بهتر می‌شود و حتی خود من تقریباً ۳۰ سال است که با مقامات عالی روسیه از زمان شوروی در بالاترین سطح سفر داشتم؛ حتی در وزارت دادگستری هم به روسیه سفر داشتم.

باید از ظرفیت‌های دیپلماتیک خودمان خوب استفاده کنیم
پورمحمدی در پاسخ به سوالی درباره رأی آوری ترامپ در آمریکا، بیان کرد: اینکه شانس دارد نمی‌دانیم، چرا که در آمریکا هم کسی نمی‌تواند پیش‌بینی دقیق داشته باشد و پیش‌بینی‌های آمریکا هم خیلی فراز و فرود دارد. ترامپ یک معامله‌گر جدی است.
به گفته وی، تحلیلم این است که اگر ترامپ بیاید و در صورتی که وفاق ملی ما و اجماع سازی خوبی بتوانیم انجام بدهیم در داخل کشور، امکانات داخلی خود را باید بسیج کنیم و از ظرفیت‌های دیپلماتیک خودمان خوب استفاده کنیم و خط کشی راه نیندازیم. نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: هر ظرفیتی که وجود دارد، از ظریف و ظریف‌ها به عنوان بازیکن ستاره باید استفاده کرد و هر کسی در جای خودش مربی قوی می‌خواهد و هدایتگر قوی می‌خواهد که لحظه به لحظه کنترل کند و جدی باشد.

طبق نظرسنجی‌ها انتخابات به مرحله دوم می‌رود
پورمحمدی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه «برآورد شما از سناریو‌های احتمالی نتیجه انتخابات در دور اول یا احتمالا دور دوم چیست» تصریح کرد: طبق نظرسنجی‌ها انتخابات به مرحله دوم می‌کشد و در مورد اینکه نفر اول و دوم را مطرح می‌کنند، شک برانگیز است و پیش‌بینی را برای بنده و امثال ما سخت کرده است. به گفته وی، زمانی نمانده است و صبح روز شنبه نتیجه روشن خواهد شد.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در پایان ضمن تاکید بر مشارکت در انتخابات خاطرنشان کرد: ایجاد نشاط و امید در جامعه داشته باشید و تلاش کنید مشارکت به بالا برسد و اگر مشارکت زیاد شد، همه پیروز و برنده‌ایم.

به گفته وی، هر کسی که رأی آورد، همه تلاش کنیم که او موفق شود و به او کمک کنیم. این ارزش ندارد که چند سال بگذرد و همه بگوییم که دیدید بلد نبود؛ این هیچ ارزشی برای کشور و برای هیچ گروه و جناحی ندارد.

برچسب‌ها:

نظر شما