شناسهٔ خبر: 67381551 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

علی باقری: شهید رئیسی مسیر خنثی‌سازی تحریم ها و مذاکرات را دنبال کرد

سرپرست وزارت خارجه گفت: شهید رئیسی به صراحت از ابتدای دولت اعلام کرد هم مسیر خنثی‌سازی تحریم ها و هم مسیر مذاکرات را به طور جدی دنبال می کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی باقری سرپرست وزارت خارجه پیش از ظهر امروز (چهارشنبه،‌ 6 تیرماه) در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: دولت آیت الله رئیسی در عرصه‌های مختلف سیاست خارجی به گونه‌ای عمل کرد که مسیرها جزو مسیرهای اجماعی است. 

وی افزود: به طور مثال، سیاست همسایگی دولت آیت الله رئیسی هیچ معارضی در داخل و حتی در خارج ندارد مگر کسانی که دشمن منطقه باشند. یعنی افرادی که دوستدار ایران و منطقه باشند خواهان سایه انداختن چنین رویکردی بر منطقه هستند

باقری گفت: شهید رئیسی به صراحت از ابتدای دولت اعلام کرد هم مسیر خنثی‌سازی تحریم ها را به طور جدی دنبال می کنیم هم مسیر مذاکرات را.

سرپرست وزارت خارجه با بیان اینکه مسیر مذاکرات به طور جدی در دولت شهید رئیسی دنبال شد، تصریح کرد: امروزه همه شاهد هستند ایران یک مسیر درست و منطقی را در عرصه مذاکرات دنبال کرده است.

وی ادامه داد: امروز در یک شرایط ممتاز در عرصه مذاکرات قرار داریم؛ دولت جدید با انرژی و نیروی جدید می‌تواند در این مسیر حرکت کند.

باقری عنوان کرد: برای دولت چهاردهم مسیر مذاکرات برای رفع تحریم‌ها و تثبیت حقوق هسته‌ای مسیر درست و همواری است و می توان برای استیفای حقوق ملت ایران پیش رفت.

سرپرست وزارت خارجه با اشاره به اینکه نشست مجمع گفت‌وگوهای همکاری آسیا روز دوشنبه گذشته در تهران برگزار شد، تصریح کرد: در اجلاس تهران ۴۵ هیات، ۹ دبیرکل منطقه و بین المللی، ۱۸ وزیر خارجه و نیز  قائم مقام‌ها و معاون وزیر خارجه حضور داشتند.

وی افزود: این نشست نشان دهنده اقتدار و استحکام نظام و ثبات سیاسی در کشور است که در چنین شرایطی تهران میزبان این چنین نشست بین المللی است.

باقری تصریح کرد: نشست های دورن آسایی اهمیت دارد چون این سیاست مورد تاکید شهید رئیسی بود و یکی از محورهای شهید امیرعبداللهیان، محوریت یافتن کشورهای آسیا بود. از این جهت این نشست اهمیت زیادی داشت که بیانیه نهایی این نشست بر موضوعات سیاسی و بین المللی مهم از جمله غزه و محکومیت رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین و لزوم کمک رسانی به این مردم تاکید داشت.

ملاقات‌هایی با وزرای خارجه یا نمایندگان دیگر کشورها انجام و مسائل دوجانبه دنبال شد.

وی ادامه داد: در بیانیه تهران، مسائل اقتصادی میان کشورهای آسیایی نیز مورد توجه قرار گرفت. در ملاقات دوجانبه، مسائل اقتصادی دنبال شد و نتایج خوبی داشت.

نظر شما