شناسهٔ خبر: 67380558 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جهاددانشگاهی سمنان پایگاه طرح ملی همکاری با نخبگان خارج از کشور در استان شد

سمنان - ایرنا - رییس جهاددانشگاهی سمنان گفت: این نهاد به عنوان پایگاه میزبان طرح ملی طرح ملی همکاری با نخبگان، متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در استان از سوی دفتر معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری تعیین شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی منصفی راد روز چهارشنبه به خبرنگاران افزود: جهاددانشگاهی سمنان به عنوان پایگاه میزبان در طرح ملی همکاری با نخبگان، متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور یا برنامه کانکت(connect) از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری انتخاب شد.

وی گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در حوزه ژنتیک و هوش مصنوعی در استان سمنان و تقاضاهای موجود از طرف متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور و به دنبال پیگیری‌ها از سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری های بین‌الملل دفتر معاونت علمی ریاست جمهوری، درخواست میزبانی جهاد دانشگاهی سمنان به عنوان پایگاه میزبان طرح ملی کانکت در استان از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری مورد تایید قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به لزوم توسعه فناوری و نوآوری و اهمیت و جایگاه سرمایه های انسانی متخصص در فرآیند کلان توسعه فناورانه و نوآورانه کشور و نیاز به سرمایه انسانی خلاق و فناور، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به داخل کشور، به عنوان «پایگاه میزبان» اجرا می‌شود.

رییس جهاددانشگاهی سمنان ادامه داد: این برنامه توسط مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی وفناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست جمهوری و با همکاری دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های فناور و مراکز نوآوری منتخب کشور برگزار می شود و جهاددانشگاهی سمنان نیز به عنوان یکی از پایگاه های میزبان در این برنامه در استان انتخاب شده است.

این مسوول اضافه کرد: با اجرای این برنامه تلاش می شود تا در قالب حمایت از انجام طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری پژوهشی و صنعتی، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه‌اندازی کسب و کارهای فناورانه و برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی به ارتباط مؤثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور یاری رساند.

وی افزود: اشتغال در شرکت‌های دانش بنیان یکی از خدماتی است که در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور یا همان برنامه کانکت تعریف شده. در این خدمت هدفمند، تلاش بر این است تا ظرفیت های تخصصی و دانشی ایرانیان خارج از کشور به شرکت های دانش بنیان و خلاقی که در داخل فعالیت می‌کنند، پیوند بخورد و جامعه از این تخصص ها بهره‌مند شود.

حمایت از متخصصان برای بازگشت به کشور

رییس جهاددانشگاهی سمنان گفت: متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در صورت تمایل به بازگشت به ایران یا همکاری با بدنه علمی کشور، می توانند به عنوان هیات علمی در دانشگاه‌های کشور جذب شوند، این حمایت به منظور تسریع و تسهیل در فرایند جذب در هیأت علمی موسسات علمی و پژوهشی کشور و اخذ گرنت استادیارجوان ارائه می شود.

این مسوول یادآور شد: دیگر خدمت ارائه شده در این برنامه که توسط مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سال ۱۳۹۵ آغاز شد، ارائه فرصت مطالعاتی به متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور است. استادان دانشگاه‌ها یا موسسه‌های تحقیقاتی برتر و دانش‌آموختگان دوره دکتری یکی از دانشگاه‌ها یا موسسه‌های تحقیقاتی‌ برتر می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

رییس جهاددانشگاهی سمنان تأکید کرد: استفاده از این افراد به عنوان استاد مدعو و معین، دیگر حمایتی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به این افراد ارائه می کند که این خدمت هم مشمول استادان دانشگاه‌ها یا موسسه‌های تحقیقاتی برتر و دانش‌آموختگان دوره دکتری یکی از دانشگاه‌ها یا موسسات تحقیقاتی‌ برتر می شود.

استان ۷۰۰ هزار نفری سمنان بیش از ۷۵ هزار دانشجو دارد و با فعالیت بیش از ۲ هزار واحد صنعتی، استانی دانشگاهی و صنعتی شناخته می‌شود.

نظر شما