معصومه آقایی در گفت و گو با ایسنا با اشاره اهمیت حضور حداکثری در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: با توجه به اینکه در سیاستگذاریها و انتخاب مسئولین نظر مردم در کشور ما مهم بوده و رئیس قوه مجریه به صورت مستقیم توسط مردم انتخاب میشود تا مردم در مدیریت و حاکمیت کشور نقش داشته باشند، لذا انتخابات و رأی دادن و مشارکت حداکثری مردم نقش بسیار مهمی در سرنوشت سیاسی و اجتماعی کشور به ویژه انتخابات پیش رو دارد.
وی افزود: اینکه تعداد آراء یک رئیس جمهور بالا باشد و رئیس جمهور با پشتوانه رأی بالا ریاست جمهوری را بر عهده بگیرد، اتفاق خیلی مهمی است و میتواند با قدرت و توان بیشتری به تصمیم گیری و اجرا بپردازد. بنابراین نقش مشارکت حداکثری علاوه بر اینکه موجب کارآمدی نظام است، موجب با قدرت عمل کردن رئیس جمهور، به پشتوانه رأیی که مردم به او دادهاند، هم خواهد بود.
آقایی در خصوص نقش مشارکت بانوان و خانواده در انتخابات پیش رو ادامه داد: برای ایجاد این مشارکتی که قرار است، پشتوانه قوی برای رئیس جمهور باشد، قطعاً بانوان نقش به شدت مهم و زیادی دارند. محوریتی که بانوان در خانواده در نقش و ساحتهای مختلفشان از جمله نقش مادری، همسری، حتی دختری و خواهری دارند، اثر و نقش بسیار زیادی را به دلیل انعطاف و محبتی که در میان اعضای خانواده دارند، میگذارد.
مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده بیان کرد: از همین جهت بانوان میتوانند در نقش و ساحت بانوانی خود، در میان اطرافیان و خانواده اثر خیلی زیادی را برای مشارکت در انتخابات داشته باشند و به سهم خودشان میتوانند بسیار اثرگذار باشند.
آقایی درباره اینکه رئیس جمهور آینده در حوزه زنان چه کاری باید انجام دهد و نوع نگاه و زاویه دیدش به چه بخشهایی باید معطوف شود، گفت: آسیب شناسی حوزه زنان و نظام مسائل زنان در کشور مشخص است. بعضی از مسائل در کل استانها مشترک است اما بعضی از مسائل در استانها به صورت بومی وجود دارد.
وی در ادامه عنوان کرد: بنابراین منتخب انتخابات ریاست جمهوری علاوه بر اینکه باید برای کشور برنامه داشته باشد؛ باید برای استانهای مختلف هم بتواند با توجه به مشکلات و آسیبها و نیازهایی که در حوزه زنان وجود دارد، ورود و مسائل این حوزه را حل کند. همچنین بسترسازی و فرهنگسازی در حوزه زنان و مسائلشان ایجاد کرده و در عین حال حمایتهای اقتصادی و اجتماعی هم داشته باشد.
آقایی در خصوص اینکه رئیس جمهور آینده به چه ضرورتهایی در استان البرز باید توجه کند، اظهار کرد: استان البرز علی رغم اینکه در همسایگی پایتخت به سر میبرد اما در تمامی سرانهها تقریبا به شدت وضعیت بدی دارد و تمامی سرانههایش از میانگین پایینتر است. سرانه بهداشت، درمان، آموزش، ورزش و فرهنگ تمامی موضوعات ما در استان البرز سرانهای پایین دارد. بنابراین نیاز است دولت جدید به این ارتقاء این فضاها در استان البرز توجه ویژه داشته باشد.
وی تاکید کرد: استان البرز در کنار پایتخت است و آسیبهای همسایگی پایتخت از جمله مهاجرت پذیری را هم دارد. این در حالی است که از محاسن این همسایگی بی بهره هستیم. بنابراین رئیس جمهور آینده باید یک نگاه ویژه به تمامی سرانههای مختلف استان داشته باشند که استان البرز در قد و قامت همسایگی پایتخت بتواند ظهور و بروز داشته باشد.
انتهای پیام