به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، سی و هفتمین جلسه هیات اجرایی برگزار شد و مناف هاشمی مصوبات این نشست را تشریح کرد.
هاشمی در جمع خبرنگاران گفت: ابتدای جلسه آقای خسروی وفا در مورد عملکرد یک ماهه گذشته کاروان ایران صحبت کرد و نقطه نظرات اعضای هیات اجرایی را شنیدیم. روز گذشته روز المپیک را جشن گرفتیم و برنامههای شاد و متنوعی داشتیم. پیام توماس باخ را قرائت کردم. موضوع مهم جلسه امروز در مورد هزینههایی بود که علاوه بر ورزشکاران، به کادرفنی پرداخت میشد. در مورد پولی که در دهکده به ورزشکاران و بقیه کاروان و هزینه پشتیبانی پرداخت میشد تصمیم گیری شد. پول تو جیبی در گذشته ۱۲۰۰ یورو بود، اما این دوره ۱۵۰۰ یورو برای ورزشکاران، کادرفنی و سرپرستها است و برای بقیه اعضای کاروان مانند المپیک توکیو است.
او گفت: همچنین قرار است مبلغی را به مناسبت عید غدیر به ورزشکاران، کادر سرپرستی و کادرفنی عیدی دهیم.
خوابگاه آزادی برای کمیته ملی المپیک ماند
هاشمی در مورد واگذاری خوابگاه آزادی به شرکت توسعه و تجهیز گفت: مقرر شد این اتفاق رخ ندهد و خوابگاه آزادی را پس ندهیم. از اعضای هیات اجرایی پیشنهادی داشتیم که اگر فدراسیونی متقاضی است، مدیریت خوابگاه را برعهده بگیرد. در حال بررسی تقاضاها هستیم و اگر فدراسیونی بتواند به بقیه فدراسیونهایی که نیاز به خوابگاه دارند، سرویس بدهد، مدیریت خوابگاه را به آن فدراسیون منتقل کنیم. در حال حاضر دو فدراسیون گلف و پزشکی ورزشی متقاضی هستند.
هاشمی در پاسخ به این پرسش که خوابگاه آزادی قرار است به کدام فدراسیون واگذار شود و آیا هر فدراسیونی میتواند تقاضای بر عهده گرفتن مدیریت آن را داشته باشد، گفت: نظر اعضای هیئت اجرایی بر فدراسیون پزشکی ورزشی است. چون این فدراسیون ذینفع نیست و میتواند به همه فدراسیونها خدمات ارائه کند. با این حال واگذاری قطعی آن منوط به برنامههایی است که فدراسیون پزشکی ورزشی برای مدیریت این خوابگاه ارائه میکند. از آنجا که ممکن است یک فدراسیون دیگر مدیریت را بر عهده بگیرد و ذینفع باشد در واقع احتمال دارد به ورزشکاران خود خدمات بهتری ارائه دهد از این رو نظر اعضای هیئت اجرایی بر فدراسیون پزشکی ورزشی است.
او در مورد درخواست گلف نیز گفت: گلف درخواست مدیریت خوابگاه نصرت را دارد، اما در حال حاضر خوابگاه نصرت برای ما اولویت نیست و دغدغه ما خوابگاه آزادی است.
خبری از وایلدکارت جودو نیست
او در مورد اینکه ایران تاکنون سهمیه وایلدکارت گرفته است؟ گفت: وایلد کارت جودو هنوز محقق نشده است. در مورد نفر دوم سنگنوردی در حال تلاش هستند، اما فکر نمیکنم سهمیه وایلدکارت بگیریم، چون علیپور سهمیه گرفته است. در مورد شنا امیدواری بیشتر است و ظرف همین هفته یا هفته آینده به ما اعلام میشود. ما تاکنون ۳۷ سهمیه داریم و فکر میکنیم ۲ تا ۴ چهار نفر از دوومیدانی و یک نفر از شنا اضافه میشوند. در کل فکر میکنم بین ۱۳ تا ۱۴ فدراسیون و حدود ۴۱ تا ۴۲ ورزشکار و حدود ۷۵ نفر کادر سرپرستی و کادرفنی در المپیک حضور داشته باشند.
چالش با دوومیدانی در پرداخت حقوق المپینها
او در مورد دیگر مصوبات هیات اجرایی گفت: طبق گزارش مرکز نظارت در قالب بسته حمایتی برخی فدراسیونها حق و حقوق ورزشکاران را به موقع ندادند و هیات اجرایی اجازه داد اگر فدراسیونی به موقع این پول را نداد ما مستقیم به ورزشکار بدهیم. این موضوع برای دوومیدانی مصداق بیشتری دارد، چون سه سرپرست تغییر کرده در بحث کسب سهمیه و حمایت برخی گلایه داشتند که به ما منتقل شده و امیدوارم مشکلات را برطرف کنیم. اگر ورزشکاران مدال بگیرند پاداش مدال و حقوق شش ماه را میگیرند. نبود شرایط مدیریت تثبیت شده باعث شده که این مشکلات ایجاد شود.
هاشمی در پایان گفت: فکر میکنم این آخرین جلسه هیات اجرایی قبل از المپیک پاریس باشد. باز هم اگر موردی باشد حتما پیگیری میکنیم.
۱۳ - ۱۴ فدراسیون در المپیک هستند و در صورتی که هزینههای اضطراری داشته باشند، در صورت نیاز در همان محل به آنها پرداخت خواهد شد.
۱۵۰۰ یورو پول توجیبی ورزشکاران در المپیک پاریس
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: ورزشکاران، کادرفنی و سرپرستها نفری ۱۵۰۰ یورو در المپیک دریافت میکنند.
صاحبخبر -
∎
نظر شما