شناسهٔ خبر: 67347964 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه خبر داد:

افزایش ۲۰درصدی شرکت‌های فناور و دانش بنیان استان

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در دومین جلسه گروه کاری فناوری و نوآوری استان در سال ۱۴۰۳ از افزیش ۲۰ درصدی تعداد شرکت‌های فناور و دانش بنیان استان در سال جاری خبر داد و گفت: باتوجه به روند توسعه‌یافتگی شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان اولویت ما در حوزه توسعه کیفی و افزایش محصولات فروش این شرکت‌ها است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، سیامک آزادی تصریح کرد: افزایش فروش محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان امسال چه در بازار داخلی و چه در حوزه صادرات قابل توجه خواهد بود.
وی ادامه داد: به دنبال این هستیم با برنامه‌ریزی منسجمی حمایت‌های استانی که در قوانین برای کمک به زیرساخت‌ها و تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان و فناور است بیشتر جذب کنیم.
آزادی افزود: با نگاه مثبتی که در استان برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و فناور وجود دارد انتظار می‌رود امسال این حمایت‌ها ویژه باشد و ما بتوانیم در رفع نیاز‌های این شرکت‌ها در حوزه تأمین مالی و سایر الزاماتی که برای توسعه آن‌ها نیاز است گام‌های بلندی برداریم.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با بیان اینکه نگاه ما حمایت از همه ساختار‌های فناورانه استان شامل: پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، کارخانه نوآوری و شتاب‌دهنده‌ها و.. مبتنی برظرفیت‌هایی که وجود دارد، صورت بگیرد، ادامه داد: رویکردی که امسال دنبال می‌کنیم تمرکز بر روی زنجیره ارزش‌های فناوری اولویت‌دار در استان است.
وی افزود: بر اساس این رویکرد برای توسعه هدفمند زیست بوم نوآوری و فناوری استان که مبتنی بر مزیت‌های منطقه‌ای و ظرفیت‌های موجود است مطالعاتی را بر روی زنجیره ارزش‌های فناوری انجام دادیم که به‌زودی اجرایی می‌شود.
آزادی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۹۵ شرکت دانش بنیان و ۵۲۰ واحد فناور تحت حمایت ساختار‌های فناورانه در استان فعالیت می‌کنند.
وی یادآور شد: با توجه به برنامه‌ریزی که صورت گرفته برای نقش آفرینی شرکت‌های فناور و دانش بنیان در رشد اقتصادی استان در تلاش هستیم تا الزامات رشد این شرکت‌ها را فراهم کنیم.
آزادی افزود: در حال حاضر حوزه تأمین مالی حمایت برای جبران هزینه‌های تحقیق و توسعه ایجاد زیرساخت‌های استقرار شرکت‌ها در بخش‌های اداری، آزمایشگاهی و کارگاهی و تولیدی و تسهیل فرایند‌های صدور مجوز و اجرایی شدن قوانین حمایتی در حوزه دانش بنیان و فناور از اولویت بالایی برخوردار است و به دنبال این هستیم که این نیاز‌ها را پوشش بدهیم تا به‌صورت کمی و کیفی افزایش این شرکت‌ها را شاهد باشیم.
وی گفت: با توجه همکاری که با نهاد‌های دولتی متولی داریم و به دنبال رفع نیاز‌ها و رشد شرکت‌ها‌ی دانش بنیان و فناور هستیم پیش‌بینی می‌کنیم که بیش از ۵۰ درصد اقتصادی که توسط این شرکت‌ها شکل گرفته در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه با توجه به ورودی‌های که در ساختار‌های فناوری و نوآوری در کرمانشاه داریم، از استان‌هایی هستیم که از تقاضای بالایی از طرف فارغ‌التحصیلان، صاحبان‌ایده، کارآفرینان برای ورود به حوزه نوآوری برخورداریم، افزود: باید نوع حمایت‌ها به‌صورت ویژه و بر اساس ماهیت این شرکت‌ها باشد.
وی افزود: حمایت از شکل‌گیری شهرک فناوری در استان بعنوان زیرساخت تخصصی در زیست بوم فناوری و نوآوری و با هدف توسعه محصولات دانش بنیان وفناور و حمایت از ساختار‌های مالی از جمله صندوق پژوهش و فناوری زاگرس از اولویت‌های استان است.
گفتنی است در ادامه این جلسه اعضا گروه کاری به بحث و بررسی پیرامون برنامه‌ها و الزامات پارک‌ها و مراکز رشد در ارتقای شرکت‌های فناور و دانش بنیان پرداختند.

نظر شما