در این یادواره از شهدایی که سرگذشت شهادت آنها مانند شهیدان مقصودی، هزاوهای و عزیزی در این کتاب آمده است سخن گفته شد و از خانواده هایشان تجلیل شد.
کتاب جشن تولد در بازداشتگاه با دقت فراوان به بررسی یک پروندۀ طولانی و پیچیدۀ ترور در همدان در سال۱۳۶۰ و پس از آن میپردازد.
پروندهای که از گروهک حدید شروع میشود، به سازمان مجاهدین خلق و دیگر گروهکهای سیاسی فعال در همدان نگاهی میکند و سرانجام به فرقان و پیروان فرقان در همدان میرسد و جزییات ترور شهید اکبر مقصودی و ۲ شهید دیگر را برای اولین بار برملا میکند.
در حالی که تاکنون به نظر میرسید پروندۀ فرقان با محاکمه و اعدام گودرزی پیچیده و تمام شده است.
این بررسی پرکشش و دقیق، همراه با روایت وقایع ریز و درشت انقلاب اسلامی به ویژه جنبشهای دانش آموزی و دبیرستانها در شهر همدان است.
کتاب «جشن تولد در بازداشتگاه» در ۲۷۲ صفحه با ۱۱ فصل، قطع پالتویی در نشر سیمرغ تهران به چاپ رسیده است.
این کتاب؛ رمانی تاریخی، سیاسی و اجتماعی است که بر اساس مدارک رسمی، متقن و به روز از پروندههای دو گروهک فرقان و حدید در همدان تحقیق و نگارش یافته است.
بخشی از محتوای کتاب برگرفته از خاطرات مستند شفاهی راویان و شاهدان وقایع بوده است.
فرایند مطالعه و تحقیق، مصاحبهها و نگارش جشن تولد در بازداشتگاه، حدود یک سال طول کشیده است.
کتاب که بررسیهای طولانی، با وسواس و نقد ادبی و تاریخی و سیاسی کارشناسان متعدد و خبره را پشت سر گذاشته است، پرده از التقاط دینی، سیاسی و ایدئولوژیک فرقانیان برمیدارد.
در این کتاب همچنین اخلاص، جهاد، دقت، رافت، تیزبینی و شجاعت سربازان گمنام امام زمان (عج) را قدم به قدم مشاهده میکنیم.
نویسنده کتاب این اثر را به پیشگاه ۱۷ هزار شهید ترور و به ویژه شهیدان آیت الله مدنی؛ نمایندۀ حضرت امام در استان و امام جمعۀ وقت همدان، معلم فرهیخته، انقلابی و مظلوم، اکبر مقصودی، بسیجی و رزمندۀ گمنام سیدجواد هزاوهای و نیروی فداکار شهربانی وقت (نیروی انتظامی) حسن عزیزی تقدیم کرده است.
جامعه اطلاعاتی استان همدان ۱۵۱ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما