شناسهٔ خبر: 67326946 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

آغاز برداشت سیر در آذربایجان‌غربی؛ ۱۶ هزار تن روانه بازار می‌شود

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز برداشت محصول سیر از سطح مزارع استان گفت: پیش بینی می شود امسال ۱۶ هزار تن از این محصول برداشت شود.

صاحب‌خبر -

مهدیه فلاح  مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: آذربایجان غربی یکی از استان های تولیدکننده انبوه سیر در کشور به شمار می رود.

وی بیان کرد: شهرستان شاهین دژ با ۵۰۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را در استان دارا بوده و شهرستان های باروق و نقده در رتبه های دوم تا سوم قرار دارند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: از هر هکتار به طور میانگین ۳۵ تن سیر تر و ۱۸ تن سیر خشک برداشت می شود.

فلاح ادامه داد: سیر نه تنها مصرف تازه خوری دارد بلکه به عنوان یک گیاه دارویی و بهداشتی نیز مطرح بوده و نقش بسیار مهمی در صنایع غذایی و تبدیلی دارد و به عنوان یکی از محصولات درآمدزا با قابلیت صادرات و ارزآور در بخش کشاورزی با مصرف آب کم مطرح است.

وی از کشاورزان خواست با توجه به پتانسیل خاص استان در حوزه کشاورزی سیر را در تناوب با سایر محصولات در الگوی کشت خود به عنوان یک محصول کم آب بر و اقتصادی قرار دهند.

نظر شما