شناسهٔ خبر: 67323303 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

پرورش بز، یکی از برنامه‌های راهبردی افزایش تولید گوشت قرمز

پرورش بز، یکی از برنامه‌های راهبردی افزایش تولید گوشت قرمز در مازندران است

صاحب‌خبر -

عباس‌زاده معاون بهبود تولیدات دامی مازندران از مزرعه پرورش بز روستای جوارم شهرستان سوادکوه گفت: استان مازندران دارای ۹ واحد پروانه‌دار پرورش بز با ظرفیت بیش از ۱۱۰۰ رأس می‌باشد.

او با اشاره به اهمیت پرورش بز در تولید گوشت قرمز، افزود: حمایت از توسعه پرورش بز در استان یکی از هشت برنامه راهبردی افزایش تولید گوشت قرمز معاونت بهبود تولیدات دامی استان است.

عباس‌زاده مقاومت بالا در برابر شرایط آب و هوایی مختلف، نیاز به فضای نگهداری کم، مصرف غذای کم، تولید شیر و گوشت با کیفیت وتولید کود حیوانی مرغوب را از مزایای پرورش بز خواند.

او افزود: ما با ارائه تسهیلات و خدمات مختلف به متقاضیان پرورش بز، از جمله پرداخت تسهیلات بانکی، ارائه آموزش‌های لازم و تامین نهاده دامی، از توسعه این صنعت در استان حمایت می‌کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی استان در پایان این بازدید، از تلاش‌ها و زحمات صاحب این مزرعه در زمینه پرورش بز قدردانی کرد و گفت:امیدواریم با توسعه پرورش بز در استان مازندران، شاهد افزایش تولید گوشت قرمز و رونق اقتصادی در این بخش باشیم.

نظر شما