شناسهٔ خبر: 67316438 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در زنان با یک رژیم غذایی

مطالعات نشان می‌دهد که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را در زنان کاهش دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر؛ پژوهشی که بر روی بیش از ۷۰۰ هزار زن در ایالات متحده و اروپا انجام شد، نشان داد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ در زنانی که تابع رژیم غذایی مدیترانه‌ای هستند، کمتر است. این مطالعه به طور کل بیان می‌کند که رژیم غذایی مدیترانه‌ای برای تمام زنان، به ویژه ۱۸ سال به بالا، مفید است.

این رژیم سرشار از غلات کامل، سبزیجات، میوه، حبوبات، آجیل و روغن زیتون است. ماهی و دیگر غذا‌های دریایی هم تا حدودی در این رژیم وجود دارند، اما گوشت قرمز، محصولات لبنی، چربی‌های حیوانی و غذا‌های کنسروی به شدت محدود و یا حذف شده‌اند.

به گفته محققان، عوامل خطرساز قلبی عروقی خاص زنان، از جمله یائسگی زودرس، دیابت بارداری و حتی لوپوس سیستمیک، همگی به طور مجزا در افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی نقش دارند.

طبق شواهد، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب در افرادی که پایبند به رژیم غذایی مدیترانه‌ای هستند، ۲۵ درصد پایین‌تر است. علاوه بر این، محققان دریافتند پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای، تا ۲۳ درصد در جلوگیری از زوال عقل تأثیر مثبت دارد. / خبرآنلاین

نظر شما