شناسهٔ خبر: 67313414 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خطوط ریلی صنعتی و تجاری مجتمع فولاد ارفع اردکان و گندله سازی بهاباد افتتاح شد

یزد - ایرنا - طرح خطوط ریلی صنعتی و تجاری مجتمع آهن و فولاد ارفع اردکان، گندله سازی بهاباد و سایپا سیتروئن کاشان روز شنبه با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن کشور افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش، ایرنا، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن کشور در آیین افتتاح این خطوط ریلی که در سایت شرکت فولاد ارفع اردکان برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهید رییسی و شهدای خدمت گفت: سال پایانی دولت، فصل چیدن ثمره تلاش‌های چندساله دولت بود اما تقدیر اینگونه رقم خورد که برخی از این طرح ها در فقدان شهید رییسی بهره برداری شود.

"سعید میعاد صالحی " اظهار کرد : در دولت سیزدهم، حدود ۵۰۰ کیلومتر خط اول، ۲۰۰ کیلومتر خط دوم و ۱۰۰ کیلومتر خطوط تجاری صنعتی به بهره برداری رسید و مجموعا در این دولت شاهد افتتاح حدود ۸۰۰ کیلومتر خط ریلی بودیم.
معاون وزیر راه با قدردانی از تلاش و سرمایه گذاری شرکت های فولادی برای توسعه زیرساخت‌های ریلی ادامه داد: اتصال مراکز بزرگ صنعتی و معدنی به خطوط ریلی مزایای فراوانی دارد و اطمینان خاطر از حمل نهاده ها و محصولات شرکت های بزرگ تولیدی در شرایط مختلف، کاهش ترافیک و تصادفات، کاهش مصرف سوخت و ‌... از مزایای مهم توسعه خطوط ریلی است.

پروژه احداث سه خط تجاری فولاد اردکان، گندله سازی بهاباد و سایپا سیتروئن کاشان مجموعا ۲۲ کیلومتر و به ارزش ۸۵۰ میلیارد تومان بوده که مشترکا توسط راه آهن جمهوری اسلامی ایران و بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.

شرکت آهن و فولاد ارفع، دارای دو واحد تولیدی احیای مستقیم و فولادسازی به ظرفیت تولید سالیانه ۸۰۰ هزار تن می‌باشد که این مجتمع برای یکهزار و ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال به طور مستقیم و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به طور غیرمستقیم به وجود آورده است.

افتتاح راه آهن دو خطه ارژنگ -عقدا

 همچنین با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد و جمعی از مسئولان استان یزد، خط دوم محور ارژنگ تا عقدا و توسعه ایستگاه ارژنگ و عقدا و علایم الکترونیکی آن به بهره‌برداری رسید.

خط دوم محور ارژنگ تا عقدا به طول ۲۹ کیلومتر و به ارزش ۲۰ هزارو ۳۰۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

از مزایای بهره برداری این پروژه افزایش ظرفیت حمل بار از ۱۳ میلیون تن به ۳۰ میلیون تن، افزایش سرعت ناوگان مسافری تا ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت و ناوگان باربری تا ۸۰ کیلومتر بر ساعت، صرفه جویی سالیانه ۶۱۲ میلیارد تومان ناشی از کاهش مصرف سوخت، صرفه جویی سالیانه ۷۲ میلیارد تومان ناشی از کاهش آلاینده ها و ایجاد بیش از ۲۰۰ نفر فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم می باشد.

نظر شما