وزارت بهداشت غزه امروز پنجشنبه در دویست و پنجاه و هشتمین روز از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه اعلام کرد که بیش از ۴۷ هزار فلسطینی در این حملات شهید و مفقود شدند.
ارتش رژیم صهیونیستی امروز نیز به بمباران مناطق مختلف نوار غزه به ویژه شهر دیر البلح در مرکز و شهر رفح در جنوب نوار غزه ادامه داد.
در این راستا وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در نتیجه حملات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه که شامل بیش از ۳۰۰۰ کشتار بوده، بیش از ۴۷ هزار فلسطینی شهید و مفقود شدند.
به گزارش این وزارتخانه، ۹۸ درصد از کودکان فلسطینی در نوار غزه به آب سالم و قابل شرب دسترسی ندارند.
این وزارتخانه در ادامه تاکید کرد که تلاش میکند بخشهای مهم مرکز پزشکی الشفاء و بیمارستان اندونزی را که رژیم اشغالگر در حملات خود عامدانه از کار انداخت تا این مراکز درمانی را تعطیل کند، دوباره راهاندازی کند.
وزارت بهداشت غزه در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه مرتکب چهار کشتار شده که در نتیجه آن ۳۵ فلسطینی شهید و ۱۳۰ نفر دیگر زخمی شدند.
این وزارتخانه با اشاره به اینکه تعدادی از قربانیان این حملات هنوز زیر آوارها و در مسیرها هستند و نیروهای امدادرسان و دفاع مدنی به آنها دسترسی ندارند، تایید کرد که شمار شهدای نوار غزه از زمان آغاز حملات در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به ۳۷ هزار و ۴۳۱ نفر و تعداد زخمیها به ۸۵ هزار و ۶۵۳ نفر افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار شبکه خبری الجزیره، در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خیابان هشتم جنوب شهر غزه، یک فلسطینی به شهادت رسیده و تعدادی دیگر زخمی شدند.
همچنین ارتش اشغالگر شرق شهر دیرالبلح در جنوب شهر غزه را هدف قرار داد.
در حمله این رژیم به اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه نیز یک زن فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.
ارتش رژیم صهیونیستی محله «الزیتون» در جنوب شرق شهر غزه را نیز هدف آتش توپخانه خود قرار داد.
در جنوب نوار غزه نیز رژیم صهیونیستی حمله هوایی شدیدی به غرب رفح انجام داد و این منطقه را به شدت بمباران کرده و چند محدوده مسکونی در آن را ویران کرد.
خبرنگار المیادین نیز گزارش داد در حمله شبانه رژیم صهیونیستی به رفح ۲ فلسطینی شهید شدند.
این منبع خبر داد ارتش رژیم صهیونیستی به حمله به مناطق غربی رفح ادامه میدهد و توپخانه آن محلههای مختلفی از شرق و مرکز این شهر را هدف قرار داده است، مناطق شمالی آن نیز هدف حملات جنگندههای اسرائیلی قرار دارند.
المیادین در ادامه گزارش داد که اشغالگران عصر چهارشنبه مرتکب کشتار جدیدی در حق تجار و نیروهای امدادرسانی شدند که در حال ورود از طریق گذرگاه کرم ابوسالم بودند و در نتیجه آن ۱۲ تن از این افراد به شهادت رسیدند.
خودروهای زرهی اشغالگران نیز به شدت شرق خانیونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند و پهپادهای آن به نقاط تجمع فلسطینیها حمله کردند.
شهادت ۳۵ شهروند فلسطینی در غزه
رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۳۴۷۳۱ فلسطینی را در نسل کشی خود در غزه به شهادت رسانده و بیش از ۷۰ درصد رفح را به طور کامل ویران کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فلسطنی شهاب، وزارت بهداشت غزه با صدور بیانیهای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته ۴ جنایت در غزه مرتکب شده که در نتیجه این جنایتها ۳۵ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۳۰ تن دیگر زخمی شدهاند.
این آمار مربوط به پیکر شهدایی است که به بیمارستانهای غزه منتقل شده و تعدادی از قربانیان هنوز زیر آوارها و در مسیرهای مواصلاتی هستند و کادر امدادی و دفاع مدنی فلسطین امکان دسترسی به آنها را ندارند.
به این ترتیب تعداد قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه از ابتدای هفتم اکتبر تاکنون به ۳۴۷۳۱ شهید و ۸۵۶۵۳ مجروح رسیده است.
در همین رابطه احمد الصوفی شهردار رفح اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی بیش از ۷۰ درصد از امکانات غیرنظامی و زیرساختهای این شهر را در جنایات مداوم خود ویران کرده است.
وی در اظهاراتی مطبوعاتی اعلام کرد هدف ارتش رژیم اشغالگر برای ویران کردن گذرگاه رفح غیر قابل سکونت کردن نوار غزه است. الصوفی افزود نتیجه چنین روندی تحقق تدریجی قحطی در نوار غزه به دلیل عدم ورود کمکهای بشردوستانه به این منطقه است.
الصوفی ادامه داد اشغالگران ویران کردن رفح و اردوگاههای آن را به صورت سازمان یافته دنبال میکنند که تازهترین آن حمله به منطقه السعودی و ویرانی کامل واحدهای مسکونی این منطقه است.
این مقام فلسطینی در ادامه افزود مردم نوار غزه به دلیل کمبود دارو و نابودی ساختار بهداشت و درمان میمیرند، در این شرایط ۱۶۰۰ بیمار کلیوی در معرض مرگ قرار دارند، چرا که مراکز دیالیز ویران شده است و علاوه بر آن بیش از ۹۰ درصد از مردم غزه به آب شرب سالم دسترسی ندارند.
لازم به ذکر است ارتش رژیم اشغالگر از ابتدای حمله به رفح گذرگاههای نوار غزه به ویژه کرم ابوسالم و رفح را مسدود کرده و از ۶ می گذشته کنترل این دو گذرگاه را به طور کامل در اختیار گرفته است.
بسیاری از سازمانهای بشردوستانه و امداد رسان منطقهای و بین المللی نسبت به انسداد گذرگاههای غزه هشدار داده و خواستار بازگشایی آن برای دسترسی به کمکهای بشردوستانه و نجات هزاران بیمار و مجروح شدهاند.
نظر شما