شناسهٔ خبر: 67283040 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

واگذاری ۲ معدن چهارمحال و بختیاری به بخش خصوصی

شورای معادن چهارمحال و بختیاری با واگذاری ۲ معدن به بخش خصوصی موافقت کرد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: اعضای شورای معادن این استان با واگذاری بهره‌برداری ۲ معدن به سرمایه‌گذار بخش خصوصی موافقت کرد.

فضل‌الله رحمتی افزود: براساس نظریه کارشناسی قرار شد حق بهره‌برداری معدن سنگ گچ در شهرستان لردگان به بهره‌بردار بخش خصوصی واگذار شود.

وی وسعت محدوده موافقت شده برای برداشت سنگ گچ در این معدن را یک هکتار دانست و افزود: کل محدوده معدنی ۶۰۰ هکتار است که پیشنهاد شده تا ۲۰۰ هکتار آن به‌علت جنگلی بودن محیط کسر شود، اما محدده بهره‌برداری برای بخش خصوصی یک هکتار است.

رحمتی افزود: سال‌های قبل در سطح ۱.۵ هکتار از این محدوده ترانشه‌برداری و کوه‌بُری شده است که محدوده یک هکتاری کنونی برای قرارگیری در اختیاری متقاضی در همین فضا قرار دارد.

وی یادآور شد: همچنین اعضای شورای معادن چهارمحال و بختیاری براساس نظر کارشناسی با واگذاری بهره‌برداری یک معدن سنگ‌لاشه در شهرستان فارسان به سرمایه‌گذار دارای واحد فراوری (سنگ‌شکن) موافقت کردند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به بررسی درخواست تعطیلی موقت سه معدن استان گفت: در این راستا اعضای شورای معادن استان پس از بررسی‌های کارشناسی با درخواست بهره‌بردار معدن سیلیس گوشکی شهرستان خانمیرزا و معدن سنگ‌لاشه شهرداری نقنه شهرستان بروجن موافقت و با تعطیلی موقت معدن مرمریت دشت پاگرد شهرستان فلارد مخالفت کردند.

وی گفت: همچنین قرار شد شهرداری نقنه شهرستان بروجن در مدت یک‌سال تعطیلی معدن سنگ‌لاشه نسبت به راه‌اندازی کارخانه سنگ‌شکن اقدام و بهره‌بردار معدن مرمریت دشت پاگرد شهرستان فلارد این معدن را سریع‌تر فعال کند.

رحمتی به بررسی رفع انتزاع ۲ معدن سنگ‌لاشه در شهرستان‌های فارسان و بروجن چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: برای رفع انتزاع معدن سنگ‌لاشه شهرستان فارسان با ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن و مجهز به واحد فراوری (سنگ‌شکن) با شرط تسویه‌حساب کامل حقوق دولتی موافقت شد.

وی افزود: همچنین اعضای شورای معادن چهارمحال و بختیاری برای رفع انتزاع معدن سنگ‌لاشه فرادنبه شهرستان بروجن با ظرفیت تولید سالانه ۶۰ هزار تن و مجهز به واحد فراوری (سنگ‌شکن) موافقت کردند.

نظر شما