به گزارش خبرآنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، سماق حاوی ۷۱ درصد کربوهیدرات، ۱۴ درصد فیبر، ۱۹ درصد چربی و ۵ درصد پروتئین است. همچنین ویتامین C، ویتامینهای B۱، B۲ و B۶، آنتی اکسیدانهای تانین ها، آنتوسیانینها و فلاونوئیدها در سماق وجود دارد.
سماق باعث بهبود قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، کنترل دیابت نوع دو، افزایش حساسیت به انسولین و ... خواهد شد. همچنین سماق باعث بهبود درد ماهیچهای در ورزشکاران میشود و آنتی اکسیدانهای خون را افزایش میدهد.
مصرف روزانه شربت سماق تازه همراه لیمو به مدت ۴ هفته توصیه میشود؛ چرا که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
۲۳۳۲۳۳
نظر شما