شناسهٔ خبر: 67265545 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

ابتلای ۴۵ درصد از مردم ایران به کبد چرب

دبیر انجمن مطالعات کبدی ایران گفت: چاقی و مصرف زیاد فست فود سبب بروز کبد چرب در بین افراد می‌شود.

صاحب‌خبر -

امیر پاشا طباییان دبیر انجمن مطالعات کبدی ایران در دهمین همایش هپاتیت و سومین همایش گوارش کبد ایران در جمع خبرنگاران گفت: بیماری هپاتیت به صورت ویروسی یا خود ایمن است و بررسی ها نشان می دهد که شیوع هپاتیت به دلیل کبد چرب است. 

وی بیان کرد: درمان هپاتیت سی به صورت خوراکی است.اکنون واکسن هپاتیت بی در سبد واکسیناسیون ملی قرار گرفته است. 

طبائیان ادامه داد: کبد چرب به دلیل چاقی، مصرف فست فود و عدم تحرک لازم  در کشور شیوع پیدا کرده است و به طور کلی این بیماری به سادگی  قابل پیشگیری است. 

دبیر انجمن مطالعات کبدی ایران اضافه کرد: شیوع بیماری کبد چرب در جوامع غربی به دلیل زندگی شهرنشینی بیشتر است.

طباییان گفت: اکنون ۴۵ درصد از افراد جامعه ایران به سمت ابتلا به بیماری کبد چرب به دلیل عدم سبک زندگی سالم و مصرف زیاد فست فود می روند.

دبیر انجمن مطالعات کبدی ایران افزود: درمان قطعی برای درمان کبد چرب وجود ندارد و با کاهش وزن و فعالیت فیزیکی مناسب این بیماری التیام پیدا می کند.

وی در خصوص آندوسکوپی های پیشرفته گفت: اکنون خیلی از مشکلات با آندوسکوپی های پیشرفته تشخیص داده می شود و قابلیت درمان  پیدا می کند. تشخیص سرطان در مراحل اولیه سبب بهبود کیفیت زندگی و کاهش هزینه ها خواهد شد.

نظر شما