بهگزارش میراثآریا، نادر سحرخیز با اشاره به شکمگردی و گردشگری غذا بهعنوان یکی از خاطرهانگیزترین لذتهای مسافرت برای گردشگران، گفت: شهرستان عباس آباد در این حوزه صاحب برند و نام و نشان است که برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان عباسآباد افزود: جاذبهسازی در گردشگری اهمیت بالایی دارد و شاید به جرات بتوان گفت در غرب مازندران کمتر شهرستانی را در حد و اندازه شهرستان عباسآباد بتوان مشاهده کرد که دارای تنوع فرصت گردشگری باشد.
او وجود رستورانهای متعدد دارای نشان تجاری و باسابقه، واحدهای بومگردی متعدد که بیشترین فعالیت آنان در حوزه گردشگری خوراک است، همگی بیشترین حجم جذب گردشگر را به خود اختصاص داده و بسیار در اقتصاد شهرستان موثر هستند.
سحرخیز با بیان اینکه در تلاش هستیم با برنامهریزی انواع جشنوارههای غذا را در حوزه گردشگری در سطح شهرستان خصوصا روستاها گسترش دهیم، تصریح کرد: بر این باوریم از هر فرصتی برای شکوفایی اقتصاد شهرستان عباسآباد بهرهبرداری کنیم و در این راه حمایت مسئولین ذیربط در شهر و روستا بسیار موثر خواهد بود.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان عباسآباد یکی از اهداف مهم جاذبهسازی از گردشگری غذا را ثبت غذاهای بومی محلی در فهرست میراث ناملموس برای این شهرستان برشمرد.
انتهای پیام/