شناسهٔ خبر: 67169190 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شاتا | لینک خبر

در نشست مشترک دهه تولید و تجارت مطرح شد؛

راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی در تقویت بخش تولید و توزیع و تدوین «بسته حمایتی خادم‌الرضا» در دهه تولید و تجارت شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران

نشست مشترک اعضای ستاد بزرگداشت دهه تولید و تجارت با وزیر جهاد کشاورزی در راستای تهیه و تدوین بسته حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل‌گری در بخش صنعت، معدن و تجارت در محل وزارتخانه جهاد کشاورزی برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صمت و به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، «سیدعلیرضا شجاعی» عضو هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و رئیس کمیته محتوایی ستاد بزرگداشت دهه تولید و تجارت در این نشست با اشاره به اهمیت تدوین و رونمایی از بسته حمایتی تولید، گفت: در اواخر سال گذشته، وزیر صمت در نامه‌ای به دفتر ریاست جمهوری، خواهان تهیه بسته‌ایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی برای حمایت هر چه بیشتر از تولیدکنندگان در کشور شد که طرح این موضوع با استقبال رئیس جمهور شهید، آیت‌الله «ابراهیم رئیسی» مورد تأیید قرار گرفت.

به گفته وی با حادثه تلخی که موجب شهادت رئیس جمهوری شد، این تصور به وجود آمد که تهیه بسته مذکور، تعلیق خواهد شد، اما با توجه به تأکید معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت توجه به بخش تولید که همواره مورد تأکید ریاست جمهور نیز بوده است، مقرر شد بسته مذکور تدوین و با نام «بسته حمایتی خادم‌الرضا» به عنوان یادگاری ماندگار از رئیس جمهور فقید رونمایی شود.

شجاعی ادامه داد: در همین راستا از تمامی ورزا، معاونان و مدیران دولتی تقاضا کردیم تا آنچه را که به عنوان یک اقدام ویژه، چه در قالب مشوق و چه در قالب ارائه تسهیلات می‌توانند برای حمایت از بخش تولید انجام دهند را ارائه کنند. به این ترتیب بسته‌ایی آماده و در دهه تولید و تجارت رونمایی خواهد شد.

«مجتبی صفایی» رئیس اتاق اصناف ایران و عضو ستاد بزرگداشت دهه تولید و تجارت، نیز در این نشست با اشاره به تشکیل کارگروهی متشکل از ۱۰ تشکل بخش خصوصی گفت: مقرر شده است تا به مناسبت دهه تولید و تجارت و همزمان با دهم تیرماه، روز صنعت، معدن و تجارت، از یک بسته حمایتی در راستای تحقق شعار سال و حمایت از جهش تولید رونمایی شود.

وی با بیان اینکه ماهیت اصلی این کارگروه، احصاء مشکلات و چالش‌های بخش تولید و سپس برگزاری نشست‌ با بیش از ۱۵ وزارتخانه و دستگاه دولتی است،افزود: این مسئولیت بین ۱۰ تشکل بخش خصوصی تقیسم و هر تشکل مسئول برگزاری نشست با یک یا چند وزارتخانه شده است.

رئیس اتاق اصناف ایران ، اظهار کرد: در قالب این نشست‌ها، چالش‌ها و دغدغه‌های فعالان بخش خصوصی مطرح و از مسئولان دولتی درخواست می‌شود تا پیشنهادات خود برای بهبود روند تولید را ارائه و مشوق‌های لازم را برای جهش تولید در کشور تخصیص دهند.

وی تصریح کرد: با جمع‌بندی تمامی نظرات، پیشنهادات، مشوق‌ها و تسهیلاتی که از سوی بخش‌های دولتی ارائه می‌شود، یک بسته حمایتی تدوین و به مناسبت دهه تولید و تجارت از این بسته حمایتی رونمایی خواهد شد.

در ادامه این نشست «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، پس از استماع موارد مطرح شده در جلسه، با اشاره به بندهایی از بسته راهبردی تدوین شده در وزارت جهاد کشاورزی برای رونق تولید و نظارت بر بازار گفت: راهبرد اول وزارت جهاد کشاورزی، حداکثرسازی تولید با حفظ منابع پایه و محیط زیست است چرا که ما با محدودیت منابع در کشور مواجه هستیم و باید از این منابع به درستی درجهت افزایش تولید استفاده کنیم.

به گفته وی، راهبرد دوم وزارت جهاد کشاورزی یکنواختی در تولید است؛ به این معنا که با توجه به تنوع اقلیمی در کشور، بتوانیم مایحتاج مورد نیاز کشور را به صورت یکنواخت و بدون وقفه تأمین کنیم.

نیکبخت با اشاره به راهبرد سوم وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تولید و توزیع گفت: راهبرد سوم، تولید صادرات محور است. معتقدیم اگر تولید بدون توجه به صادرات انجام شود، توسعه اقتصادی هیچگاه محقق نمی‌شود. به عبارت دیگر، مهم‌ترین عامل در جهش تولید و حمایت از تولید کننده تقویت بخش صادرات است که موجب ارزآوری، سرمایه‌گذاری، اشتغالزایی و در نهایت توسعه اقتصادی در کشور می‌شود.

لازم به‌ذکر است که در این نشست، علی توسطی، دبیرکل و احسان سقایی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی اتاق اصناف ایران نیز حضور داشته و نقطه نظرات خود در خصوص موضوع جلسه عنوان کردند.

انتهای پیام/

نظر شما