در این جلسه حسین رسولی، مدیرکل بهزیستی استان، ضمن خوشامدگویی به حاضران، بر اهمیت مناسبسازی فضایهای عمومی برای افراد کمتوان تأکید کرد و از عدم حضور فرمانداران، شهرداران و مدیران در جلسات ستاد مناسبسازی استان و شهرستانها گلایه کرد و خواستار توجه جدی مدیران به بحث مناسبسازی شد.
رسولی در خصوص ارزیابی ادارات در بحث دسترسیپذیری در قالب جشنواره شهید رجایی گفت: دبیرخانه مناسبسازی مطابق چک لیست و دستورالعمل اقدام به ارزیابی همه ادارات دولتی کرده و در این زمینه هیچ مماشاتی با هیچ دستگاهی نخواهد شد.
شاکری، کارشناس مسئول دبیرخانه مناسب سازی استان، به بیان دستور جلسه پرداخت و گزارشی از پیگیری و اجرای مصوبات جلسه قبل ارائه داد.
در ادامه، هرکدام از اعضای حاضر به بیان نظرات خود در مورد دستور جلسه پرداختند.
غلامی، نماینده جامعه معلولین شهرستان دهگلان، از عدم مناسبسازی ادارات، بانکها و معابر شهرهای شهرستان دهگلان گلایه کرد و خواستار توجه جدی به این شهرستان شد.
همچنین اسدی، نماینده جامعه معلولین شهرستان کامیاران، از ضعف خدمترسانی به افراد کمتوان گلایه کرد و خواستار تشکیل تیم سیار خدمترسانی به جامعه کمتوان شد.
دکتر ابراهیمی، مشاور استاندار در امور معلولین، بر اهمیت مناسبسازی اماکن مذهبی تأکید کرد و این مهم را با توجه به بالا رفتن سن جامعه جزو ضروریات دانست.
وی خواستار برخورد پلیس راهور با خودروهای پارک شده در پیادهروها با توجه به فصل گرم سال شد.
وطندوست، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، از آمادگی خود برای همکاری در زمینه مناسبسازی اماکن گردشگری، تاریخی و توریستی خبر داد.
در پایان جلسه، حبیبی ضمن تشکر از اعضای حاضر در جلسه، از عدم حضور مدیران، فرمانداران و شهرداران در جلسات ستاد استان و شهرستانها گلایه کرد و از اعمال آن در ارزیابی سالیانه مدیران خبر داد.
وی تغییر وضعیت مناسبسازی را نیازمند زمان دانسته و تأکید کرد: در مدت دو سال اخیر هیچ پروژه دولتی بدون مناسبسازی افتتاح نشده است.
حبیبی بر اهمیت مناسبسازی اماکن مذهبی و متبرکه تأکید کرده و خواستار فراهم سازی زمینه حضور افراد کمتوان در این اماکن شدند.
وی در پایان بر ارزیابی دقیق عملکرد ادارات در خصوص مناسبسازی و پرهیز از هرگونه چشمپوشی تأکید کرد.
نظر شما