شناسهٔ خبر: 67154897 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد:

رشد ۷ درصدی تولید گوشت در خراسان شمالی

اسدالله ابراهیمی _جام جم آنلاین _  مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی از رشد هفت درصدی تولید گوشت قرمز و سفید در این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

دکتر حمید رمضانی در گفتگو با خبرنگار جام جم گفت : در سال گذشته بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید قرمز در کشتارگاه‌های این استان استحصال شده است که از این مقدار ۳۳ هزار تن مربوط به گوشت سفید و مابقی قرمز بوده است. وی گفت: گوشت تولیدی در استان ۹۰ درصد مربوط به گوشت سفید و ۱۰ درصد نیز مربوط به گوشت قرمز بوده است. رمضانی افزود: میزان کشتار طیور در استان طی سال گذشته ۱۴ درصد رشد و دام سبک و سنگین ۳۹ درصد کاهش داشته است. به گفته وی، میزان کشتار طیور ۱۷ میلیون قطعه و کشتار دام نیز ۸۷ هزار راس بوده است. این مقام مسئول بیان کرد: در این استان به ازای هر ۴.۵ کیلوگرم گوشت سفید یک کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می‌شود. وی بیان کرد: میزان تولید گوشت سفید در استان در وضیعت خوبی قرار دارد که حتی صادرات این محصول را نیز برای اولین بار به خارج از کشور داشتیم./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

نظر شما