شناسهٔ خبر: 67138420 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

رشد ۱۰ درصدی مصرف سالانه برق در آذربایجان شرقی - اکونیوز

اقتصاد ایران: تبریز-مدیرعامل برق منطقه ای آذربایجان شرقی از رشد ۱۰ درصدی مصرف سالانه برق در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، رسول اسماعیل زاده عصر سه شنبه در سلسله نشست‌های تبیین خدمات دولت سیزدهم که با عنوان «رسم خدمت» اظهار کرد: خط انتقال خاقانی به گلستان در تبریز برای تأمین پایدار برق در هسته مرکزی شهر در آستانه بهره برداری قرار گرفته است.

وی به وضعیت برق در کشور در قبل از دولت سیزدهم و پس از آن اشاره کرد و گفت: خاموشی‌ها و قطع مکرر برق در این دولت به پایان رسید و ۵۰۰ مگاوات آمپر معادل پنج درصد به ظرفیت توزیع و انتقال آذربایجان شرقی به همراه ۴۰ کیلومتر مدار در این منطقه اضافه شد.

اسماعیل زاده با بیان اینکه برق منطقه‌ای آذربایجان در تراز یک کشوری از نظر خطوط انتقال و فوق توزیع قرار دارد، افزود: در جریان سفر نخست رئیس جمهور به استان، ۱۵ پروژه برقی برای شهرک‌های صنعتی به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال اختصاص یافت که ۶۰ درصد آن از سوی وزارت نیرو باید تأمین می‌شد.

وی ادامه داد: هشت مورد از این پروژه. ها تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد و مابقی نیز در سال ۱۴۰۴ وارد مدار خواهند شد.

اسماعیل زاده میزان برق تولیدی آذربایجان شرقی را یک هزار و ۷۰۰ مگاوات اعلام کرد و گفت: با در نظر گرفتن پیک مصرف در استان ۸۰۰ مگاوات کسری داشتیم که ۳۰۷ مگاوات آن از طریق نیروگاه سیکل سهند و ۸۰ مگاوات از طریق بخش خصوصی تأمین شد و با تعمیرات اساسی (اورهال) نیروگاه تبریز، ۱۲۰۰ مگاوات از این نیروگاه برق خواهیم گرفت.

وی بیان کرد: تولید برق از انرژی‌های تجدید پذیر نیز در برنامه برق منطقه‌ای است و در مجموع ۳۱۵ مگاوات برق از این طریق در استان تولید خواهد شد که کارهای اجرایی آنها شروع شده است.

اسماعیل زاده به رشد ۸.۵ درصدی مصرف سالانه برق در کشور اشاره کرد و گفت: این رقم در آذربایجان شرقی ۱۰ درصد و مربوط به افرایش مصرف در حوزه صنعت است که نشان دهنده حرکت رو به جلوی صنعت استان است.

وی به توربین‌های تفرجگاه عینالی تبریز اشاره کرد و افزود: این توربین‌ها در مرحله اورهال هستند که با اتمام این کار، این توربین‌ها به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

وی در مورد نیروگاه تبریز و مازوت سوزی در آن گفت: امکان نصب فیلتر در این نیروگاه وجود ندارد ضمن آنکه مقرون به صرفه نیست اما کارهای باز توانی این نیروگاه تولیدی آغاز شده است و یکهزار و ۲۰۰ مگاوات تولید برق این نیروگاه خواهد بود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای آذربایجان، با بیان اینکه کارهای عمرانی تونل انرژی تبریز و کابل کشی ۲ فاز این تونل پایان یافته است، گفت: این تونل که سال‌ها زمین مانده بود با توجه وِیژه دولت سیزدهم، در آستانه بهره برداری قرار گرفته است.

برچسب‌ها:

نظر شما